Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Akami

Information för Akami
"Akami

Sedan starten 2010 har Akami etablerat sig som en ledande leverantör av högpresterande fiskeutrustning, som riktar sig till både nybörjare och erfarna fiskare. Med en outtröttlig strävan efter innovation och ett åtagande för kvalitet, har Akami skaffat sig ett rykte för att producera exceptionella fiskespön, rullar, beten och tillbehör som ger fiskare möjlighet att bemästra alla fiskeutmaningar.
Akami´s omfattande sortiment av fiskeutrustning inkluderar en mångfald av produkter som noggrant designats för att passa olika fiskemetoder och tekniker. Oavsett om du är en entusiastisk surfcaster som söker kraftfulla kastspön eller en fiskare som är mer inriktad på finesse och söker ultrakänsliga spinnrullar, har Akami de perfekta verktygen för att höja din fiskeupplevelse.
Akami´s spinnrullar är kända för sin smidiga funktion, exceptionella hållbarhet och avancerade funktioner som förbättrar kastprestanda och linjehantering. Från den lätta och smidiga Vinta-spinnrullen till den robusta och kraftfulla Velam-surfcaster-rullen, har Akami en rullserie som tillgodoser alla fiskares behov och preferenser.
Akami´s fiskespön är utvecklade av premiummaterial och har innovativa design som ger exceptionell kastkraft, känslighet och aktion. Från det mångsidiga och prisvärda Yonago surfcasting-spöet till det högpresterande Solaris Special surfcasting-spöet, garanterar Akami´s urval av spön att du har rätt verktyg för varje fiskesituation.
Akami´s beten är noggrant designade för att efterlikna naturlig föda och trigga rovdjursinstinkter. Från hårdbeten som minnows och poppers till mjuka beten och jiggar, ger Akami´s beteskollektion fiskare en mängd olika alternativ för att locka även de mest kinkiga fiskarna.
Akami´s ryggsäckar och betesväskor är designade för att ge fiskare gott om förvaringsutrymme och organiserade fack för alla deras fiskeessentials. Från den kompakta och lätta Zettai Betesväska till den rymliga och hållbara Two Seas Special H Ryggsäcken, garanterar Akami´s utrustningsbärarlösningar att du har allt du behöver för att ta itu med ditt nästa fiskeäventyr.
Akami´s orubbliga åtagande för innovation har lett till utvecklingen av banbrytande fiskeprodukter som utmanar gränserna för prestanda. Från banbrytande rulldesigner till avancerade tekniker för stångkonstruktion, strävar Akami ständigt efter att ge fiskare de verktyg de behöver för att nå nya nivåer av fiskeframgång.
Akami´s passion för fiske sträcker sig bortom produktutveckling. Varumärket engagerar sig aktivt med fiskesamhället genom att tillhandahålla utbildningsresurser, organisera fiskeevenemang och stödja bevarandeprojekt. Genom dessa ansträngningar främjar Akami en delad passion för sporten samtidigt som de främjar ansvarsfulla och hållbara fiskemetoder.
Med en djup förståelse för fiskarens behov och ett obevekligt engagemang för innovation fortsätter Akami att sätta standarden för excellens inom fiskeutrustning. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller precis börjar, har Akami verktygen och resurserna som behövs för att ge dig möjlighet att utforska undervattensvärldens under och bemästra varje fiskeutmaning."