up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Bep marine Batteribrytare Pro Installer

plus
Bep marine

Bep Marine Batteribrytare Pro Installer

Produktbeskrivning Bep marine Batteribrytare Pro Installer

Effektbehov på båtar har ökat, och dessa 2 Selector switchar erbjuder hög effekt kapacitet (400 ampere kontinuerlig), möjlighet att enkelt passa dubblerade kablar, och överensstämmer med den branschstandard monterings fotavtryck (Guest, Perko, Blue Sea). Observera omkopplare kommer inte skilja elektroniken från skadliga motorns start spikar. Obs: 771 S ersätter 721.

Specifikationer:

Vardera i Paket Höjd (i): 2,400

Vardera i paketbredden (i) °: 6.100

Vardera i Package Längd / Djup (i): 7,400

Vardera i Paket Vikt (oz) °: 19,200


Bep marine Batteribrytare Pro Installer har den officiella garantin från märket Bep marine. När du handlar i vår vattensport och fiskebutik online, kommer du att få levererad Bep marine Batteribrytare Pro Installer i ditt hem inom bara några dagar. Just nu har vi denna produkt i lager och priset är 72.99 $. Missa inte detta unika tillfälle!

Funktioner Bep marine Batteribrytare Pro Installer

Färg
Grå
Produkttyp
Strömbrytare

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up