up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

plus
Berkley

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Produktbeskrivning Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Inte en mono, fluoro eller fläta Nästa generation i fiskelinjen! Vår längsta gjutningslinje! Snurrfiskefiskare kommer att uppleva exceptionellt kastavstånd och noggrannhet så att de kan täcka mer vatten och fånga mer fisk. Tillverkad med 100% Dyneema®, världens starkaste fiber, och har ett otroligt högt förhållande mellan styrka och diameter, vilket skapar vår tunnaste linje per lb-test. Vinnare av fyra internationella utmärkelser.


Funktioner:

Den längsta gjutning Berkley Line. Perfekt för lätt tackelfiske
Enkel gjutning Gjuter längre med mindre ansträngning, extremt noggrann
Minsta diameter, optimal styrka tillverkad med Dyneema®, den tunnaste linjen efter märkning


Specifikationer:

Längd:
125m


Om du letar efter Berkley Linje Nanofil HV 125 M, så har du tur. I vår vattensport och fiskebutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken waveinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Fiskeutrustningprodukter redan nu. waveinn erbjuder ett exklusivt utbud av Fiskelinor för olika sorters aktiviteter. Vår Fiskelinor är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Färg
Grönt
Typ av linje
Flätad lina

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Berkley Linje Nanofil HV 125 M

Nanofil

-

Det ser så bra ut. Jag har inte provat det än. Det har kommit som förväntat. Alla beställningar kommer korrekt. Gilla den här sidan

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up