Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Berkley

Information för Berkley
"Berkley är en ledande aktör inom fiskebranschen, med bas i Spirit Lake Lowa. Sedan 1937 har företaget gjort stora framsteg inom fiskesektorn. Märket är välkänt för sitt unika utbud av beten, fiskelinor och fiskeutrustning. PowerBait och Trilene är företagets mest kända produkter. Företaget tillverkar även högkvalitativa fiskekläder, mjuka beten, hårda beten och fiskeredskap och tillbehör. På Berkley har de ett enkelt syfte, att göra fiskeupplevelsen mer njutbar med hjälp av toppkvalitativa fiskare, fiskeredskap och tillbehör.
Berkley hyllas för att vara en pionjär inom fisketeknologi, bland annat för tillverkningen av den välkända Berkley Trilene-fiskelinan, som revolutionerade fisket genom att erbjuda förbättrad styrka, kastbarhet och känslighet. Deras olika fiskelinor, från monofilament till fluorokarbon, passar olika behov och krav hos fiskare. Berkleys breda utbud av mjuka beten och hårda beten är noggrant utvecklade för att locka en mängd olika fiskarter. Dessa beten är vetenskapligt utformade för att efterlikna utseende, doft och smak av naturlig byten, vilket ökar fiskarnas framgångsgrad. Berkleys produkter och expertis fortsätter att göra dem till ett populärt val för fiskeentusiaster över hela världen.

Berkleys sortiment av fiskeutrustning och tillbehör

Berkleys fiskeutrustning är utformad för att uppfylla behoven hos fiskare på alla nivåer av erfarenhet. Berkley har bidragit till innovationen av ett brett utbud av fiskeutrustning som är populär bland fiskare över hela världen.
Berkley spön för spinnfiske är vanligtvis tillverkade av högkvalitativa material. De använder ofta avancerade teknologier och material som grafit och kolfiber för förbättrad känslighet och styrka.
Berkley fiskespön finns med ett brett utbud av aktions- och styrkegrader. Detta möjliggör för fiskare att välja spön som passar deras önskade fisketekniker och målspecies.
Berkley fiskedrag är kända för sina kreativa design, naturliga utseende och effektivitet. Dessa drag är utvecklade för olika fiskeförhållanden och tekniker.
Berkleys solglasögon ger utmärkt skydd mot farliga UV-strålar från solen. Detta skydd är viktigt för att förhindra ögonskador och trötthet under långa fisketurer.
Berkley fiskelinor är kända för sin överlägsna kvalitet, tillverkning och funktionalitet, och de passar olika fisketekniker och stilar. Berkley fiskevagnar är utformade för att transportera fiskeutrustning, redskap och fångst från en plats till en annan, vanligtvis längs pirar, stränder eller andra fiskeplatser.
Berkley fiskekläder ger skydd mot andra faktorer som vind och lätt regn, vilket ger komfort under oförutsedda väderförhållanden."