up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

plus
Daiwa

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Atd Drag erbjuder avgörande progressivitet för att tämja bläckfisk på striden. Tuff Digigear Drive i full storlek erbjuder en jämn, varaktig och exakt vind.

Atd (automatisk turneringsdrag)
Kullager: 5 + 1 Inc 4 Crbb
Ds5 kaross- och luftrotor
Spole i aluminium
Cross Spire Line Lay
Ett stycke aluminiumskruv i handtag
Runda Eva-handtag med hög densitet

Hightlights:
Sluten
Attraktiv


Specifikationer:

Knopp: O Eva
Förhållande (: 1) 5,6
Tmv: 79cm
Vikt: 205 g
Nylon: 0,16 mm 150 m
Fläta: 0,06 mm 200 m
Drag: 5 kg


Teknologi:

Lt:
Lt är ett nytt koncept inom Daiwa Engineering som har producerat nya storlekar på rullar som är mindre och tuffare än någonsin. Den helt omgjorda Digigear Drive är förstärkt.

Atd Drag:
Atd har skivor som har impregnerats med ett specialfett för att optimera energiutbytet. Denna exceptionellt högkvalitativa produkt ger mer slipkraft i början och erbjuder ett mer stabilt och progressivt drag. Risken för att bryta av på striden hålls till ett minimum eftersom Atd anpassar sig till varje fas av striden: Arbetar snabbare och mer progressivt i första omgången men erbjuder en fastare grepp för vevkraft i mittfasen. Det är denna anpassningsbara funktion som ger det dess automatiska namn.

Luftrotor:
Luftrotorn står ut för sin balans, seghet och känslighet.
Den välvda profilen och 15% viktminskning jämfört med standardrotorer ger optimal lindningsjämnhet och eliminerar vibrationer tack vare det sänkta tyngdpunkten.

Digigear:
Ett digitalt klippt redskap med högprecisionshelikoidtänder för optimal vätska i vinden.

Oändlig Anti Reverse:
Det nya oändliga Anti Reverse-systemet aktiveras med fyra gånger mindre kraft än ett klassiskt system.
Mindre än 2 g behövs för att koppla ihop det riktiga stoppsystemet som eliminerar varje handtag, vilket ger känsligheten till nästa nivå.

Silent Oscillation:
Den perfekta inställningen av kontaktpunkterna mellan helikoid och raka tänder skapar en energiutbyte nära 99% och tyst rotation. Daiwa-tåg erbjuder överlägsen slingrande släthet.

Air Bail:
Hollow Touch Air Bail är tillverkad av Sus303-stål och är 20% tuffare än en solid Titanium Bail med samma vikt och med en livslängd 13 X längre.

Twist Buster Ii:
Tb2 Pickup Roller har utvecklats av Daiwa och Precision verktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minskar riskerna med Linespin på hämtningen med 90%.

Abs Ii:
I motsats till klassiska cylindriska spoldesigner är abs-spolar avsmalnande för att begränsa riskerna med att trassla i gjutningen. Vad mer, läppen minskar friktionen för att öka gjutavståndet.
Den nya Absii-designen har optimerats så att du når rekordavstånd på rollbesättningen.Vill du ha mer vattensport och fiskeprodukter från märket Daiwa? På waveinn, din vattensport och fiskebutik online, hittar du ett brett utbud av vattensport och fiskeprodukter relaterade till Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020. Just nu finns Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020 i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje vattensport och fiskevara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Färg
Grå
Blå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Klass snurrande rulle

-

Superfin rulle, fina avstånd kan nås med lätta konstgjorda beten. Har en superlätt körning vid veving. Frambromsen går att justera från lätt till hård, super. Designen bara underbar. Sladden läggs, jättebra. Jag är så exalterad över den här rollen.

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Super rulle

-

Det är allt! Som väntat, fantastisk rulle!

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Emeraldas rulle

-

Bläckfiskrulle för bästa valuta för pengarna på marknaden. Levereras med de flesta funktionerna hos de avancerade bläckfiskrullarna minus prislappen...lätt, bekväm och smidig.

Daiwa Haspelrulle Emeraldas X LT 2020

Stor rulle

-

Exceptionell rulle och toppsäljare ... allvar, bra priser och snabb leverans ... Jag rekommenderar

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up