up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Daiwa

Daiwa

Kategorier

Allt ( Daiwa )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Daiwa

Daiwa, en banbrytande kraft i världen av fiskeutrustning, har definierat fisket som en konst sedan dess tillkomst. Med en obeveklig lojalitet mot innovation, precision och hållbarhet, har Daiwa blivit ett välkänt namn bland fiskare av alla färdighetsnivåer. Establerad 1958 i Japan, började företagets resa med en vision att skapa exceptionella fiskeredskap som harmonierar tradition med modern teknologi. Under årens lopp har Daiwas oförtröttliga strävan efter perfektion drivit det till föregångsrollen inom industrin, vilket har vunnit fiskarnas lojalitet över hela världen.
Essensen av Daiwas arv är inristat i dess strävan efter fisket som en konst. Med en ärarik historia och en mångfald av högkvalitativa fiskeredskap fortsätter Daiwa att inspirera fiskare över hela världen, för att säkerställa att varje fisketur markeras av precision, hållbarhet och spänningen i fångsten. Oavsett att bemästra formidabla spel-fiskar i saltvatten eller efterfölja fiskar i sötvatten, levererar Daiwas fiskeredskap oöverträffad prestanda och tillförlitlighet.

Daiwa Elevate your Fishing Excellence

Daiwa rullar epitomiserar märkets dedikation till teknisk excellence. Från spinning till beteskastning erbjuder Daiwa en mångfald av rullar som tillgodoser varje fiskestil. Daiwas spinningrullar, kända för sina mjuka återvinningar och precisa dragsystem, är favoriserade av fiskare som söker mångsidighet och kontroll i sina fiskaäventyr. Daiwa fiskeredskap är ett vittnesbörd om märkets åtagande att teknisk framsteg. Dessa rullar är resultatet av noggrann hantverk, som inkorporerar funktioner som Magsealed-teknologi för att förbättra hållbarhet, vattenresistent och lång livslängd.
Daiwa elektriska rullar representerar märkets försök till modern fisketeknologi. Dessa rullar kombinerar traditionella fiskvärden med bekvämligheten av automation. Designade för att hantera utmaningar i djuphavet, erbjuder Daiwa elektriska rullar oöverträffad kraft och precision, vilket gör dem till ett föredraget val bland djupvattenfantaster och kommersiella fiskare. Daiwa spinningrullar är toppen av teknisk excellence. Tillverkade med precisionerade växlar och mjuka kullager, säkerställer de smidiga återvinningar och oöverträffad linjehållning. Fiskare som uppskattar finessefiske och finessmetoder hittar Daiwa spinningrullar att vara ett oumbärligt verktyg.
För att komplettera sitt rullsortiment är Daiwa´s stänger en harmonisk blandning av designinnovation och fiskeprestationer. Daiwa stänger tillgodoser olika fiskestilar, både sötvatten och saltvatten. Med fokus på balans, känslighet och kraft ger dessa rullar fiskarna de verktyg de behöver för att bemästra olika fiskescenarier. Daiwa beteskastare exemplifierar märkets åtagande till precisionskastning. Konstruerade med avancerade bromssystem och ergonomisk design, ger dessa rullar fiskarna oöverträffad kontroll över sina presentationer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga