Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fiskedrag

Fiskedrag vattensport och fiske

Hitta ett brett utbud av Fiskedrag-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Fiskedrag

Märken i Fiskedrag

Hur väljer man beten för fiske?

Crankbaits

Crankbaits är ett viktigt verktyg för fiske, särskilt i sötvattensmiljöer. Dessa crankbaits efterliknar betesfiskens rörelse och utseende, vilket gör dem mycket effektiva för att locka till sig rovfiskarter som bas, gädda, muskie, gös och andra.

Flugbeten

Flugbeten är designade för att imitera olika insekter, betesfiskar eller andra vattenlevande organismer som fiskar livnär sig på. Det finns många flugmönster tillgängliga, var och en avsedd att efterlikna en specifik typ av byte. De inkluderar serpentiner, torrflugor och nymfer.

Glidbeten och simbeten

Glidebeten är vanligtvis hårda beten som har en sammanfogad konstruktion, vilket gör att de kan röra sig i en sida till sida eller glidande rörelse när de hämtas genom vattnet.
Dessa beten är vanligtvis utformade för att ha en långsam, jämn och bred sida till sida, som imiterar rörelsen hos skadade eller flyende betesfiskar. Simbeten kan vara hårda eller mjuka beten som liknar betesfiskens utseende och simverkan.
De har vanligtvis en naturtrogen profil, med detaljerad kroppsformning, fenor och ofta en paddelformad svans som skapar en realistisk simrörelse när de hämtas.
Simbeten finns i olika storlekar, från små som lämpar sig för att fånga panfish till större versioner inriktade på större gamefish som bas eller gädda.
De är mångsidiga och kan hämtas i olika hastigheter, vilket gör att sportfiskare kan efterlikna olika simaktiviteter av naturliga bytesdjur.

Jigghuvuden och Jiggar

Jigghuvuden är bly eller volframvikter gjutna på en krok och är designade för att användas med mjukt plastbete eller levande bete. Designen inkluderar vanligtvis ett viktat huvud och en krok som sticker ut från vikten.
De finns i olika former, var och en erbjuder olika åtgärder och tillämpningar baserat på vattenförhållanden och målarter.
Jigghuvuden är mångsidiga och används ofta för bottenfiske, vertikal jiggning eller kastnings och apporteringstekniker. De tillåter sportfiskare att presentera bete effektivt på olika djup och strukturer.
Jiggar är fiskebeten som består av ett viktat huvud gjutet runt en krok, ofta med en kjol gjord av silikon eller andra material för att efterlikna utseendet på betesfiskar eller insekter.
De kan användas med eller utan extra bete, och deras design möjliggör olika fisketekniker som vändning, pitching, simning eller att dra längs botten.

Poppers

Poppers är en typ av konstgjord bete eller fluga. Poppers är designade för att imitera rörelsen och utseendet hos en liten vattenlevande varelse, som en groda eller en betesfisk, som skummar eller plaskar över vattenytan.

Stenfiske

Stenfiske innebär att man riktar in sig på fiskarter som lever i steniga områden, som klippiga kustlinjer, bryggor, vågbrytare och klipphällar. Det kan vara en spännande fisketeknik som kräver en del specialiserad kunskap och redskap.

Mjuka beten

Mjuka beten är ett populärt val bland sportfiskare. Mjuka beten är vanligtvis gjorda av mjuka, flexibla material som silikon eller gummi. De är designade för att efterlikna utseendet och rörelsen hos olika bytesfiskar eller andra vattenlevande varelser.

Spinnerbaits

Spinnerbaits är mångsidiga och populära fiskebeten som består av en säkerhetsnålsformad trådram prydd med ett eller flera spinnande metallblad. De är mycket effektiva för att rikta in sig på ett brett spektrum av fiskarter, särskilt rovfiskar som bas, gädda, muskie och andra i både sötvattens och saltvattenmiljöer.
Spinnerbaits har snurrande blad fästa på trådramen. Dessa blad skapar blixtar och vibrationer när de snurrar genom vattnet, efterliknar utseendet och rörelsen hos flyende betesfiskar och lockar till sig rovfiskar.

Skedar

Skedar är uppkallade efter sin skedliknande form, som skapar en vinglande och blinkande verkan i vattnet som efterliknar skadade betesfiskar. Denna rörelse kan locka rovfiskar att slå till. Fiskeskedar är vanligtvis gjorda av metall, såsom mässing, koppar eller rostfritt stål.

Mer om fiske :
Mer om fiske inkluderar tillbehör för beten, WTD, exciters, sabiki riggar, flugbindning, trolling mjuka beten, ägg, naturliga beten och ål. Du kan köpa alla dessa saker från dessa märken: Shimano Fishing , Daiwa , Rapala , Fox International , Hart , Mikado , Vercelli och Berkley .