up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fox rage Mjuk Lockelse Pro Shad 230 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Mjuk Lockelse Pro Shad 230 Mm

Produktbeskrivning Fox rage Mjuk Lockelse Pro Shad 230 Mm

Fox Rages legendariska mjuka bete blev bara ännu bättre. Genom att ta den beprövade handlings- och fiskfångstförmågan hos Pro Shad och kombinera det var UV-reaktionens fiskekant, kommer dessa nya beten att ge dig fördelen när det verkligen gäller.


Funktioner:

Etablerad fiskfångstförmåga
UV-reaktiv
Hög effektfärg


Känner du till alla Fox rage Mjuk Lockelse Pro Shad 230 Mm funktioner? På waveinn, väljer vi vattensport och fiskevaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Fiskedragvaror istället so kolla in hela vår Mjuka betenkollektion. Alla märken vi säljer såsom Fox rage är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i vattensport och fiske!

Funktioner Fox rage Mjuk Lockelse Pro Shad 230 Mm

Storlek
206 - 350 mm
Färg
Gul

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up