up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox rage Pro Shad 280 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad 280 Mm

Produktbeskrivning Fox rage Pro Shad 280 Mm

Fox Rages legendariska mjuka bete blev precis ännu bättre med introduktionen av den nya Pro Shad UV Lemon Tiger. Med den beprövade åtgärden och fiskfångstförmågan hos Pro Shad och att kombinera den var fiskekanten för UV -reaktion, kommer dessa nya beten att ge dig kanten när det verkligen gäller.


Funktioner:

Etablerad förmåga att fånga fisk
UV -reaktiv


Specifikationer:

Stickleback (UV) 28 cm


Gillar du Fox rage Pro Shad 280 Mm? Kom in i vår vattensport och fiskesektion och upptäck en stor variation av Fiskedragprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att vattensport och fiskeprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Fiskedrag är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Fox rage Pro Shad 280 Mm

Storlek
206 - 350 mm
Färg
Gul

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up