up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Globalstar Spot Gen3

plus
Globalstar

Globalstar Spot Gen3

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Globalstar Spot Gen3

Den senaste generationen av prisbelönta Spot-enheter, Spot Gen3, ger dig en kritisk livräddande kommunikationslinje med 100% satellitteknik.

När dina äventyr tar dig bortom celltjänsten, kan SPOT Gen3 låta familjen och vänner känna dig okej eller skicka nödsituationer till din GPS-plats, allt med ett knapptryck. Lägg till den här robusta, fickformade enheten till ditt väsentliga redskap och håll kontakten var du än befinner dig. Långt levande äventyr.

ENCHANCED SERVICES ENDAST TILLGÄNGLIG MED SPOT GEN3:

SPOT Gen3s anpassade spårningsfunktioner tar din SPOT-upplevelse till nästa nivå.

Endast med SPOT Gen3 är spårningsaktivitet aktiverad oavsett vilken spårning du väljer (Basic, Unlimited eller Extreme).

En vibrationssensor berättar för din SPOT att skicka spåruppdateringar när du rör dig och slutar när du gör det.

(Det här är en stor ny batterisparfunktion! Och du behöver inte komma ihåg att återställa spårningen efter 24 timmar.)

Nya spårningsalternativ:

Obegränsad spårning Ställ in den och glöm det. Förbered din SPOT Gen3 för att skicka spår med hastigheten på dina äventyr. Ändra dina spår för att skicka varje 5, 10, 30 eller 60 minuter. SPOT Gen3 skickar spår till din valda takt så länge enheten är på och flyttar (behöver inte ställas in efter 24 timmar). Spårning slutar inte tills du gör det.

Extreme Tracking

Få alla de fantastiska funktionerna i obegränsad spårning, men med den extra möjligheten att variera spårhastigheten ner till varannan halvtimme. Missa inte ett steg med ökade spårpriser!

ENKANCERADE FUNKTIONER ENDAST FÖRGÅNG MED SPOT GEN3

Längre batterilivslängd

SPOT Gen3 har ungefär dubbelt så länge batterilivslängden för SPOT Satellite GPS Messenger!

Batteri Alternativ Nu finns det fler alternativ för hur du driver din SPOT:

4 AAA Energizer® Ultimate Lithium 8x-batterier (L92)

4 AAA Energizer® NiMH återanvändbara batterier (NH12)

Linjeffekt med 5v USB-anslutning. (SPOT Gen3 är inte vattentät när linjen är driven.)

GRUNDLÄGGANDE FUNKTIONER INKLUDERAS MED DIN SPOT GEN3

SOS

Med ett knapptryck tillhandahåller GEOS International Emergency Response Coordination Center dina GPS-koordinater och information till lokala svargrupper, till exempel kontakta 9 1 1 responders i Nordamerika och 1 1 2 responders i Europa SOS-knappen är endast för nödsituationer.

Checka in

Låt familj och vänner känna dig okej när du är utanför mobilområdet. Skicka ett förprogrammerat textmeddelande med GPS-koordinater eller ett e-postmeddelande med en länk till Google Maps ™ till dina kontakter med din plats. Med ett tryck på knappen skickas ett meddelande via e-post eller SMS till upp till 10 förbestämda kontakter och din waypoint lagras i ditt SPOT-konto för senare referens. Dina sparade waypoints kan enkelt integreras i ett SPOT Shared Page eller SPOT Adventure-konto.

Hjälp

Varna dina personliga kontakter som du behöver hjälp i icke livshotande situationer.

Anpassad meddelande

Håll kontakten medan du stänger av nätet genom att skicka ditt anpassade meddelande.

Ställ in ett meddelande innan du lämnar för att skicka till kontakter med din GPS-plats. Använd den här funktionen som ett sekundärt OK-meddelande eller överför din personliga hjälpvarning till den här meddelandfunktionen om du använder en SPOT Assist-tjänst på din Hjälp-knapp.

spårning

Låt vänner och familj följa dina framsteg på nätet i nära realtid och spara waypoints så att du kan granska hela din rutt vid ett senare tillfälle.

VAD INGÅR:

Spot Gen3

Rem

USB-kabel

Snabbguide

karbin~~POS=TRUNC

batterier

BRILLOR

Höjd: 3,43 (8,72 cm)

Bredd: 2,56 "(6,5 cm)

Tjocklek: 1 '(2,54 cm)

Vikt: 4,0 oz (114 g) med litiumbatterier

Driftstemperatur: 30C till 60C (22F till 140F)

Driftshöjd: 100m till + 6.500m (328ft till + 21.320ft)

Luftfuktighet: MIL STD 810F, Metod 507.3, 95% till 100% kond.

Vibration Märk: Per SAE J1455

Batterityp:

4 AAA Energizer Lithium Ultimate 8X

Eller 4 AAA Energizer NiMH uppladdningsbara


Letar du efter material från Globalstar och speciellt Globalstar Spot Gen3? På waveinn, kan du hitta en fullständig lista av Båtarprodukter och vattensport och fisketillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik waveinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på vattensport och fiske. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Funktioner Globalstar Spot Gen3

Färg
Orange

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Globalstar Spot Gen3

Kvalitet pdf

-

Den här taggen är lite dyr med gps-prenumerationen ... men precisionen verkar vara rdv Parameterisering inte helt uppenbar ... men en gång gjort verkar oklanderlig. Säkerhet är ovärderlig (särskilt för att lugna kära)

Globalstar Spot Gen3

översyn

-

Det här är den andra Spot Tracker som jag köper. Den första kraschade när jag glömde att ta ut batterierna. Jag använder den för kajakpaddling och är säkerhetsfunktionen som får mig att känna press och samtidigt kan jag hämta mina rutter. Jag har rodd Danmark runt och för Oslo till Varberg och det verkar oklanderligt. Kan bara rekommendera det !!!

Globalstar Spot Gen3

Fungerar felfritt

-

Bra enhet, fungerar bra när du konfigurerar den. Få det konfigurerat och fel, så definitivt, skit ut ur det innan du försvinna i skogen.

Globalstar Spot Gen3

Den här enheten kan rädda ditt liv

-

Fungerar felfritt. Exakt till ett mer än acceptabelt sortiment. Rekommendera starkt

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up