Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrkläder

Herrkläder vattensport och fiske

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för vattensport och fiske. Upptäck de bästa erbjudandena på waveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Hur väljer man rätt nautiska kläder?

Huvudbonader

Huvudbonader hänvisar till de typer av hattar eller huvudbonader som vanligtvis förknippas med maritima aktiviteter, sjömän eller det nautiska temat. Huvudbonader tjänar ett praktiskt syfte genom att skydda mot väder och vind. Dessa hattar skyddar sjömän från solens strålar, regn, vind och stänk.

Jackor

Jackor är designade för att klara hårda väderförhållanden och ge skydd mot vind, regn och kyla. Jackor har ofta vattentäta eller vattentäta material och isolering för att hålla sjömän varma och torra när de är till havs. Dessa jackor är också kända som maritima jackor.

Neopren våtdräkter

Neopren våtdräkter är specialplagg designade för vattenbaserade aktiviteter, särskilt i nautiska eller vattenmiljöer. Neopren våtdräkter är vanligtvis gjorda av neopren, ett syntetiskt gummi som ger utmärkt isolering och flexibilitet. Dessa våtdräkter är slitstarka och motståndskraftiga mot nötning, vilket gör dem lämpliga för aktiviteter.

Byxor

Byxor kan komma i olika stilar, inklusive shorts eller till och med breda byxor. Dessa byxor är vanligtvis gjorda av lätta och andningsbara tyger, som bomull eller linne, för att passa varmare väder och en avslappnad, avslappnad estetik. De är designade för att framkalla en känsla av kustnära eller sjömansinspirerat mode.

Polotröjor

Pikétröjor är ett populärt klädval som kombinerar den klassiska stilen av pikétröjor med nautiskt inspirerade inslag. Dessa pikétröjor har ofta designelement som ränder, ankarmotiv, segelbåtstryck eller andra maritima symboler. De kan bäras vardagligt med shorts, chinos eller till och med jeans för en avslappnad, maritimt inspirerad look.

Utslagsvakter

Utslagsskydd är en typ av skyddskläder som främst är avsedda för vattensporter och aktiviteter. De förknippas ofta med aktiviteter som surfing, paddleboard och simning. Dessa utslagsskydd ger solskydd och hjälper till att förhindra hudirritation och skavning.

Tröjor och tröjor

Tröjor och sweatshirts är kända för sin värme och komfort, vilket gör dem viktiga under kallare årstider eller för maritima aktiviteter. Bomull är ett populärt val för tröjor och tröjor på grund av dess andningsförmåga, mjukhet och komfort. De kan också tillverkas av blandningar av olika material.

Badkläder

Badkläder är populära för strand och poolmode, särskilt i kustområden eller under sommarlovet. Badkläderna kan vara gjorda av olika material som nylon, spandex eller lycra och polyester. Dessa material används ofta vid tillverkning av badkläder.

T shirts och skjortor

T shirts och skjortor är lätta, andas och framkallar en strandkänsla, vilket gör dem till ett perfekt val för semester, strandutflykter eller slappa vid poolen. T shirts och skjortor kan kombineras med jeans, shorts eller kjolar för en avslappnad och avslappnad outfit.

Mer om herrkläder:
Mer om herrkläder inkluderar accessoarer, underkläder, kostymer, solglasögon, strumpor, handdukar, västar, nackdamask, haklappar, ansiktsmasker, handskar, bälten och fleece. Du kan köpa alla dessa saker från dessa märken: Shimano Fishing , Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , PENN , Rapala , Fox Internacional och Hart .

Att välja rätt nautiska kläder för män innebär att man överväger både stil och funktionalitet som passar den maritima miljön. Här är några faktorer att tänka på när du väljer nautiska kläder :

Tyg : Välj tyger som andas, snabbtorkar och ger skydd mot sol och vind. Tyger som bomull, polyesterblandningar och nylon är populära val för nautiska kläder på grund av deras komfort och funktionalitet.
UV skydd : Kläder med UPF klassificering Ultraviolet Protection Factor kan skydda din hud från skadliga UV strålar. Leta efter kläder speciellt designade med UV skydd, särskilt om du kommer att tillbringa längre perioder under solen.
Vattentålighet : Vattentäta eller snabbtorkande kläder är idealiska för nautiska aktiviteter. Överväg kläder behandlade med vattenavvisande beläggningar eller med material som torkar snabbt för att hålla dig bekväm på vattnet.
Komfort och rörlighet : Välj kläder som gör det lätt att röra sig. Kläder med stretch eller flexibilitet är fördelaktigt, särskilt när man deltar i aktiviteter som segling eller båtliv.
Lageralternativ : Välj mångsidiga klädesplagg som enkelt kan läggas på lager. Detta gör det möjligt att anpassa sig till växlande väderförhållanden på vattnet, såsom lätta jackor, västar eller skjortor som kan bäras över eller under andra plagg. Andningsförmåga : Kläder som tillåter luftcirkulation hjälper till att reglera kroppstemperaturen, förhindrar överhettning eller obehag. Leta efter andningsbara material och design som främjar ventilation.