up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kinetic Haspelrulle Tournament

Kinetic Haspelrulle Tournament

plus
Kinetic

Kinetic Haspelrulle Tournament

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kinetic Haspelrulle Tournament

Du behöver inte spendera mycket för att få en kvalitetssnurrrulle. Kinetic Torunament Fd-snurrrullen har allt du behöver för att komma på vattnet och börja fånga fisk. Dess robusta grafitkropp och rotor är byggda för långa sträckor, liksom den dubbla anodiserade aluminiumspolen. Lätt och stark, den ger problemfri gjutning och återhämtning. En långtidsfavorit, den körs på ett smidigt 4-lagersystem som inkluderar omedelbar antireversering.


Funktioner:

Grafitkropp Och Rotor
Dubbel anodiserad aluminiumspole
Smidigt dragsystem för flera skivor
Fat Bail Arm
Aluminiumhandtag med Soft Touch Knopp
Kinetic 4 fläta på spole
Ska du köpa Kinetic Haspelrulle Tournament? Alla produkter från Kinetic är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Kinetic Haspelrulle Tournament nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på waveinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av vattensport och fiskeutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Kinetic Haspelrulle Tournament

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up