Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Korum

Information för Korum
Korum grundades 1976 av en grupp entusiastiska fiskare och är idag en ledande brittisk tillverkare av fiskeutrustning som är kända för sina innovativa och högkvalitativa produkter för olika typer av fiske. Företaget har en rik historia av att tillverka högkvalitativa, hållbara och mångsidiga fiskeprodukter för fiskare av alla nivåer. Sedan sina enkla början har Korum vuxit till en global varumärke som tillgodoser behoven hos passionerade fiskare världen över. I hjärtat av Korums framgång ligger ett omfattande produktsortiment som är designat för att tillgodose alla aspekter av fiskeupplevelsen.
Korums produkter är designade för att hjälpa fiskare av alla nivåer att fånga mer fisk, från nybörjare till erfarna. Deras produktsortiment inkluderar fiskeutrustning, fiskerullar, fiskespön, fiskedrag, herrkläder, flytande mjuklurar, västar och lådor.
Korums fiskerullar är kända för sin mjuka prestanda, exceptionella hållbarhet och avancerade funktioner. Korums fiskerullar har innovativa teknologier som förbättrar kastdistans, linjehantering och övergripande fiskeupplevelse.
Korums fiskespön är tillverkade av de finaste materialen, inklusive högmodulär kolfiber, för att leverera exceptionell respons, styrka och känslighet. Korum fiskespön erbjuder ett brett utbud av spön specifikt designade för olika fisketekniker och målarter.
Korum fiskedrag är designade för att efterlikna de naturliga rörelserna och utseendet hos betefiskar, vilket triggar predatorernas instinkter i målarter. Korum fiskedrag har ett stort utbud av färger, storlekar och rörelser som passar för olika fiskeförhållanden.
Korum herrkläder linje är designad för att ge fiskare komfort, funktionalitet och stil. Korum herrkläder har slitstarka, andningsbara tyger, innovativa design och praktiska funktioner som förbättrar fiskeupplevelsen.
Korum flytande mjuklurar är tillverkade av premiummaterial och infunderade med lockande dofter för att attrahera fisk. Korum flytande mjuklurar har realistiska former, texturer och rörelser som efterliknar naturliga byten, vilket gör dem oemotståndliga för hungriga fiskar.
Korum fiskevästar är designade för att ge fiskare organiserad förvaring och bekväm tillgång till sina fiskeessentiella. Korum fiskevästar har flera fickor, fack och fästpunkter som gör att utrustningen är lätt att nå.
Korum lådor är byggda för att skydda och organisera en fiskares utrustning. Märkets lådor har hållbar konstruktion, säkra förslutningar och anpassningsbara fack som säkerställer att utrustningen hålls organiserad och lättillgänglig.
Korum är ett varumärke som konsekvent har drivit gränserna för innovation inom fiske, och som tillhandahåller fiskare med högkvalitativ, hållbar och mångsidig fiskeutrustning. Med en rik historia och ett engagemang för fiskarnas tillfredställelse är Korum fortfarande ett pålitligt val för passionerade fiskare världen över.