up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

PENN

PENN

Allt ( PENN )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för PENN

Penn är en betydande etikett som lanserades 1932 av Otto Henze. Penns rullar och fiskeredskap är särskilt bra, främst i saltvatten. Med över 90 år av framgångsrik erfarenhet inom fiskebranschen är Penns produkter en förebild på marknaden när det gäller kvalitet och funktion. Sedan sin etablering har Penn varit i framkanten när det gäller att utveckla moderna rullarstrukturer och modeller. Miljontals erfarna och skickliga fiskare tror på Penns produkter som en av de bästa kvalitetsfiskredskapen runt om i världen.
Penn är känt för sina fiskeredskap, berömda för sin fasta hållbarhet och precisionsteknik. Oavsett om du är en rekreationsfiskare eller en erfaren proffs är Penn rulle betrodda vänner för att fånga allt från klart vattenbas till offshore stora spelarter. Märket erbjuder ett stort utbud av rullmodeller som passar olika fiskemetoder, från båtcasting till trolling, var och en skapad för att motstå de svåraste förhållandena och de mest krävande striderna.
Förutom rullar erbjuder Penn ett brett utbud av linor, fiskespön och tillbehör, alla förberedda med samma hängivenhet till perfektion. Oavsett om du letar efter inshorearter längs stranden eller tar dig an djupvattenäventyr är Penns utrustning förberett att fungera perfekt.

Penns samling av fiskeredskap

PENN fiskeredskap är utformade för att motstå de påfrestningar som salthavet och klart vattenfiske medför, vilket gör dem lämpliga för olika miljöer och situationer. PENN erbjuder en blandad uppsättning av fiskeredskap, som leder till olika fiskemetoder och arter.
PENN fiskespön är skapade med precision och omsorg, med användning av högkvalitativa material som glasfiber, grafit och kolfiber. Det ger en balans av kraft, skärpa och respons. Många PENN-spön är skapade med skarpa spetsar, vilket gör att fiskare kan upptäcka även den minsta biten.
PENN torrsäckar har pålitliga stängningssystem, såsom rullstoppsförslutningar med krokar eller zip-lock tätningar, som ger ett vattenfast förslutning för att hålla fukt borta. PENN erbjuder en samling av torrsäcksdimensioner för att passa olika krav.
PENN surfcastingutrustning är designad för att förbättra surfcastingupplevelsen och låta fiskare att lyckas målet och lätt saltvattensarter från kusten.
PENN-spötillbehör är utformade för att förbättra och komplettera sina fiskespön. Dessa tillbehör är skapade med samma löfte om kvalitet och funktion som PENN är berömd för.
PENN-fiskeväskor är användbara verktyg som gör att fiskare kan hålla sina utrustningar organiserade, skyddade och lättillgängliga under fisketurer. PENN erbjuder ett utbud av fiskeväskor för att tillgodose dina krav och förbättra din fiskupplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga