up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Plastimo

Plastimo

Kategorier

Allt ( Plastimo )

Märkesinformation för Plastimo

Plastimo är en världskänd varumärke som har varit en pålitlig följeslagare till seglare och båtentusiaster i över sex decennier. Företaget grundades 1963 och har etablerat sig som ett ledande namn inom marin industrin, som erbjuder en komplett produktportfölj av nautiska produkter och tillbehör som uppfyller seglarnas, båtägarnas och marina äventyrarens behov. Plastimos engagemang för innovation, kvalitet och kundnöjdhet har gjort det till det självklara valet för alla som söker nautiska produkter. Plastimo har varit en pålitlig följeslagare till marina samhället i decennier, och erbjuder ett brett utbud av nautiska produkter som prioriterar kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Från kläder till båtmaterial, däckutrustning till marina kartor, ficklampor till kompasser, solglasögon till skor, Plastimo fortsätter att vara det förstahandsval för dem som söker excellence i alla sina marina företag.
Navigering Excellence Siden 1963

Plastimos nautiska klädcollecton är designade för att kombinera stil och funktion. Plastimo nautiska kläder håller dig snygg medan du är torr och bekväm under din havsäventyr. Plastimos dedikation till marin excellence sträcker sig till båtmaterial. De erbjuder högkvalitativa Plastimo material för båtar och tillbehör, inklusive båtfender, klykar och riggningskomponenter. Dessa produkter är designade för att klara av det hårda marina miljön och säkerställa säkerheten och lång livslängd för din båt. Plastimos däckutrustning inkluderar en rad föremål som är nödvändiga för en smidig segling. Plastimo däckutrustning säkerställer att du har de rätta verktygen för att göra din tid till havs njutbar och problemfri.
Att navigera till havs kräver exakt information, och Plastimo levererar med sina marina kartor. Med Plastimo marina kartor kan du kartlägga din bana med förtroende. När natten faller eller du hittar dig själv i ett mörkt kabin, Plastimo ficklampor kommer till undsättning. Dessa robusta och pålitliga ficklampor är byggda för att klara det marina miljökraven, och säkerställer pålitlig prestanda. För exakt navigering är en pålitlig kompass nödvändig. Plastimo erbjuder ett utbud av kompasser designade för marina användare, vilket säkerställer exakta läsningar och pålitlig prestanda. Lita på Plastimo kompasser att hålla dig på rätt kurs.
Att skydda ögonen från solens strålar är avgörande till havs. Plastimo solglasögon erbjuder både stil och UV-skydd, med polariserade linser som minskar glansen, vilket gör att du kan se klart och bekvämt även i de ljusaste förhållanden. Plastimos dedikation till komfort och funktionalitet sträcker sig till deras skor. Deras nautiska skor är designade för att ge en utmärkt grepp på våta ytor, vilket säkerställer stabilitet ombord. Med Plastimo skor kan du röra dig säkert runt din båt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga