Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Quick Italy

Information för Quick Italy
Quick Italy, ett åtskiljt namn inom sjöfartsindustrin, har varit synonymt med excellens, innovation och tillförlitlighet i över tre decennier. Etablerat i det pittoreska kustsamhället i Italien grundades företaget på principerna passion för havet och åtagandet att leverera högkvalitativ marin utrustning. Idag står Quick Italy som en global ledare inom produktionen av båtutrustning, ankarvinschar, windlassar, windlass fjärrkontroller och varmvattenberedare, som säkerställer säkerhet och komfort för sjöfarare världen över.
Quick Italys rika historia, kvalitetsåtagande och innovativa anda har gjort det till ett förtroendevärt namn inom sjöfartsindustrin. Deras båtutrustning, ankarvinschar, windlassar, windlass fjärrkontroller och varmvattenberedare är utformade för att förbättra båtupplevelsen, och erbjuder säkerhet, tillförlitlighet och komfort till sjöfarare världen över. Oavsett om du utforskar lugna kuster eller ger dig av på äventyrliga resor, är Quick Italy din partner för att förhöja maritim excellens.

Förhöja maritim excellens

Quick Italy båtutrustning är ett bevis på märkets oförändrade engagemang för att förbättra båtupplevelsen. Tillverkat med precision och med hjälp av den senaste tekniken, omfattar deras båtutrustning ett stort sortiment av produkter, från elektriska tillbehör till kontrollpaneler, för att säkerställa att varje aspekt av din farkost fungerar smidigt. Quick Italy ankarvinschar är konstruerade för att erbjuda pålitliga lösningar för ankring. Med ett fokus på hållbarhet och prestanda är dessa vinschar kapabla att säkert fästa din farkost, även under svåra förhållanden. Quick Italy´s ankarvinschar är utformade för att möta de specifika behoven hos olika båtstorlekar och typer, och erbjuder båtförare lugn och ro medan de ligger ankrade.
Quick Italy windlass är ett uttryck för märkets åtagande att innovera. Dessa effektiva och robusta windlassar är skapade för att enkelt hantera uppgifter som att höja och sänka ankare. Quick Italy windlassar är utrustade med avancerade funktioner och material, för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd. De är viktiga verktyg för att lägga ankeret och förankring, och förbättrar säkerheten och bekvämligheten ombord. Quick Italy windlass fjärrkontroll lägger till en nivå av bekvämlighet till dina maritima äventyr. Med en användarvänlig gränssnitt och en tillförlitlig trådlös anslutning kan du styra din windlass från avstånd.
Quick Italy vattenberedare tillgodoser sjöfararnas komfortbehov. Dessa vattenberedare är byggda med ett fokus på energieffektivitet och snabb uppvärmning, för att säkerställa att du har tillgång till varmt vatten när som helst. Quick Italy´s åtagande om kvalitet och säkerhet säkerställer att deras vattenberedare är en värdefull tillägg till varje båt, och ger båtförare hemkomfort till havs.