up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Rapala

Rapala

Allt ( Rapala )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Rapala

Rapala, en legendarisk namn i fiskevärlden, är synonymt med innovation och utmärkelse inom fiskeutrustning. Grundat 1936 av Lauri Rapala i Finland har märket en berömd historia om att skapa några av de mest ikoniska och effektiva fiskebeten och utrustning. Rapalas åtagande till hantverk och fiskare-driven innovation har gjort det till ett förtroendevald val för fiskentusiaster världen över.
Rapalas arv i fiskeindustrin är ett vittne om dess dedikation till att skapa högkvalitativ fiskeutrustning. Från lockbeten som efterliknar riktiga byten till pålitliga fiskespön, linor och tillbehör är Rapalas produkter utformade för att förbättra din fiskarupplevelse. Oavsett om du är en erfaren fiskare eller bara börjar din fiskresa så garanterar Rapalas engagemang för innovation och utmärkelse att du har de verktyg du behöver för att göra din tid på vattnet minnesvärd.

En arv av utmärkelse inom fiskeutrustning

Rapala´s fiskeutrustning omfattar ett brett utbud av verktyg och tillbehör som är utformade för att förbättra din fiskarupplevelse. Från fiskerulle av hög kvalitet till nödvändiga tackleboxar och verktyg, Rapala säkerställer att du har allt du behöver för en framgångsrik dag på vattnet. Rapala fiskespön är utformade för att ge både känslighet och kraft, nödvändiga egenskaper för en framgångsrik fångst. Fiskedrag är de osynliga hjältarna i fiske och Rapala fiskedrag är berömda för sin styrka och hållbarhet. Oavsett om du behöver monofilament, fluorocarbon eller flätade drag är Rapalas utbud säker på att du har det rätta draget för din fisketillämpning. Rapala stånghållare är designade för fiskare som behöver ett handsfree-tillvägagångssätt för fiske.
Rapala´s lockbeten är legendariska i fiskevärlden. Märkets innovativa design och livligt mönster gör dessa lockbeten oemotståndliga för en mängd olika fiskarter. Från klassiska Rapala Original Floating Minnows till specialiserade lockbeten för specifika fiskförhållanden, Rapala erbjuder en skattkam av alternativ för alla fiskare. Crankbaits är en favorit bland abborre- och walleye-fiskare och Rapala´s crankbaits är inget undantag. Rapala crankbaits dyker till perfekt djup och visar livfull simmare som utlöser attacker även från de mest försiktiga fiskarna.
Fiske handlar inte bara om utrustning; det handlar också om komfort och skydd. Rapala´s fiskekläder är utformade med fiskare i åtanke. Från fukttransporterande skjortor och solskyddskläder till vattentäta jackor och byxor, Rapala säkerställer att du är ordentligt utrustad för alla väderförhållanden som du kan stöta på. Kvalitetsfiskeskor är nödvändiga för att hålla dina fötter torra och bekväma under långa timmar på vattnet. Rapala fiskeskor är byggda för att stå emot de krav som fiske ställer, med vattentäta material, utmärkt grepp och komfortförbättrande design.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga