up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Raymarine

Raymarine

Allt ( Raymarine )

Märkesinformation för Raymarine

Raymarine är en av de mest berömda varumärkena för att erbjuda premiumelektronik till båtar och segelbåtar. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1923 har varumärket utvecklats till en global ledare inom marinteknik. Raymarine är känt för sin engagemang för innovation, kvalitet och användarvänliga lösningar som förbättrar säkerheten och navigeringen på vattnet. Raymarine erbjuder det bredaste sortimentet av marinutrustning för att möta olika båtbehov. Raymarine´s rika historia av innovation inom marin elektronik har lett till utvecklingen av en mångsidig produktportfölj som tillgodoser båtägarnas navigations-, säkerhets- och underhållningsbehov. Från autopilotsystem till fiskesökare, radar, GPS, kameror och transducerar fortsätter Raymarine att driva gränserna för teknik för att förbättra den marina upplevelsen.
Raymarine Innovating the Best Marine Navigation

Raymarine Autopilot system låter båtföraren upprätthålla kurs och riktning oeffortlöst samtidigt som man håller händerna fria. Dessa system använder avancerade sensorer och algoritmer för att styra fartyget noggrant, vilket minskar arbetsbelastningen på besättningen och garanterar en mjukare resa. Raymarine Fish Finders utnyttjar sökarteknik för att lokalisera och visa undervattensstrukturer, fiskar och terräng. Varumärkets sortiment av fisksökare erbjuder högupplöst display och avancerade sökfunktioner, vilket hjälper fiskare att identifiera fiskrika områden för en lyckad fiskeupplevelse. Raymarine Radar system förbättrar navigationssäkerheten genom att ge realtidsinformation om omgivande fartyg, hinder och väderförhållanden. Dessa radarsystem använder avancerad signalsmätning för att leverera tydliga och exakta data, även under utmanande väderförhållanden. Den Raymarine Axiom-serien är en linje av multifunktionella navigationsskärmar utrustade med intuitiva pekskärmar. De erbjuder sömlös integration av navigation, radar, sökare och underhållningssystem, vilket ger båtägare en komplett lösning för navigering och onboard-underhållning. Raymarine Axiom Pro bygger vidare på Axiom-serien med förbättrade funktioner utformade för professionella kaptener och allvarliga båtägare.
Raymarine GPS system ger exakta positionerings- och navigationsdata som hjälper båtägare att bestämma sin exakta position och planera rutter med självförtroende. Dessa GPS-system erbjuder snabb förvärvningstider och tillförlitlig prestanda, vilket garanterar säker och effektiv navigering. Raymarine-kameror förbättrar situationell medvetenhet ombord genom att ge visuella strömmar av kritiska områden som motorerum, däck eller blinda fläckar. Dessa kameror kan integreras med navigationsskärmar, vilket gör att användare kan övervaka sina omgivningar i realtid. Raymarine Transducers spelar en viktig roll i sökare och fisksökare. De sänder och tar emot sökarsignaler för att tillhandahålla detaljerad information om undervattensförhållanden, inklusive vattendjup, bottenstruktur och fisknärvaro.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga