up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Rullar

Spinning - Färg: Grå

()
load

Vad är spinning i fisket?

Spinning i fiske hänvisar till en specifik fisketeknik och betecknar också en typ av fiskerulle och spökombination som används i denna teknik. Här är en uppdelning:

Fisketeknik: Spinning är en mångsidig och populär fisketeknik där en sportfiskare kastar ett bete eller bete med hjälp av ett spinnspö och en rulle. Kasten görs vanligtvis genom att släppa fiskelinan från den fasta spolen på den snurrande rullen med en teknik som innebär att linan hålls med pekfingret eller med hjälp av rullens bygelarm. Detta gör att beten eller betet kan kastas ut i vattnet med lätthet och noggrannhet.
Spinnrulle och spö : En snurrrulle, även känd som en rulle med fast spole, är designad med en spole med öppen yta som gör att fiskelinan kan varva ner smidigt under kastningen. Den snurrande rullen är monterad under spinnstaven och har en bygelarm som styr linan på spolen. Spinnstaven kännetecknas av stora styrningar som är vända nedåt, vilket gör att linan kan flyta fritt under gjutningen.
Mångsidighet: Spinning är allmänt gynnad av sportfiskare på grund av dess mångsidighet. Den tillåter sportfiskare att kasta olika typer av beten, såsom spinnare, skedar, pluggar, mjuka plastbeten och levande beten, för att rikta in sig på ett brett utbud av fiskarter i sötvattens och saltvattenmiljöer.
Enkel att använda: Spinningutrustning är relativt lätt att använda, vilket gör den lämplig för både nybörjare och erfarna sportfiskare. Tekniken kräver mindre skicklighet att kasta jämfört med vissa andra fiskemetoder.
Tillämpningar: Spinning kan användas i olika fiskescenarier, inklusive kast från land, fiske utanför bryggor eller bryggor, trolling och till och med lite lätt offshorefiske. Det är effektivt för att fånga bas, öring, panfish, gös, gädda, snook, kungsfisk och många andra arter.
Linhämtning : När du hämtar linan efter kast, vrider sportfiskaren handtaget på den snurrande rullen för att rulla in betet eller beten. Den snurrande rullens design möjliggör smidig linjehämtning och dragjustering för att leka och landa fisken.
Spinning i fisket omfattar både en specifik kastteknik och användning av spinnrullar och spön, vilket erbjuder sportfiskare en mångsidig och effektiv metod för att fånga olika fiskarter i olika miljöer. Du kan köpa en snurrande rulle från Shimano Fishing , Daiwa , PENN , Hart och Mikado .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga