up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Simrad

Navigationssystem

Navigationssystem

Ekolod, ekolod / kart plottrar

Ekolod, ekolod / kart plottrar

Autopiloter

Autopiloter

Radar

Radar

Tillbehör

Tillbehör

AIS och ljud

AIS och ljud

Kategorier

Elektronik

Allt( Simrad )

Simrad

Simrad är en välrenommerad varumärke inom marin elektronikindustrin, specialiserade på utveckling och tillverkning av avancerad navigering, kommunikation och fiskeutrustning. Med ett historiskt förflutet som sträcker sig över sju decennier har Simrad ständigt levererat spjutspetslösningar som förbättrar säkerheten, prestanda och njutningen av båt- och fisketurer. Under hela sin historia har Simrad stått i framkanten av marin elektronikinnovation. Genom att ständigt utveckla och leverera högkvalitativa produkter har varumärket vunnit båtägares och fiskares förtroende och lojalitet världen över. Simrads engagemang för excellens och kontinuerliga tekniska framsteg säkerställer att deras enheter kommer att förbättra marina upplevelser även i fortsättningen.

Simrad innovationer inom marin elektronik sedan 1946

Simrads fiskesökare är mycket respekterade av anglers över hela världen. Dessa enheter använder innovativ sonarteknik för att lokalisera och spåra fisk under vattnet. Simrads fiskesökare erbjuder högupplöst bild, exakta djupmätningar och realtidsfiskupptäckning, vilket ger fiskare möjlighet att fatta informerade beslut och förbättra sina fångstfrekvenser. Den Simrad GO9 har ett multifunktionsdisplay-system designat för rekreationsbåtägare. Med en stor intuitiv pekskärm och ett lättanvänt gränssnitt erbjuder GO9 smidig navigering, integrerade sonarfunktioner och anslutningsmöjligheter för kartuppdateringar och datadelning. Dess mångsidighet gör den till ett idealiskt val för både kryssnings- och fiskentusiaster.
Den Simrad GO7 är en kompakt och prisvärd kartplotter med liknande funktionalitet som GO9. Den har ett klart och ljust display, GPS-navigering och kompatibilitet med olika transducerare. GO7 är populär bland ägare av småbåtar och fiskare som prioriterar bärbarhet och värde utan att kompromissa med prestanda. Simrads radarsystem ger båtägare möjlighet att navigera säkert under svåra väderförhållanden och situationer med låg sikt. Simrads radarer använder avancerad teknik för att upptäcka hinder, andra fartyg och landmassor, och ger noggrann positionering och kollisionsförebyggande funktioner. Varumärkets radarsystem är kända för sin tillförlitlighet och förbättrade situationella medvetenhet.
Simrads GPS (Global Positioning System) enheter erbjuder exakt platsövervakning och vägpunktsmarkering. Dessa system ger båtägare viktig navigationsdata, inklusive hastighet, riktnings- och kursinformation. Simrads GPS-teknik säkerställer noggrann positionering, vilket ger användarna möjlighet att navigera säkert sina fartyg över vattenvägar. Simrads transducerare är viktiga komponenter som konverterar elektriska signaler till ljudvågor och vice versa. De spelar en avgörande roll i fiskesökare och sonarsystem genom att överföra och ta emot sonarsignaler. Simrad erbjuder ett brett sortiment av transducerare anpassade efter olika båttyper och fiskningbehov, vilket säkerställer optimal prestanda och fiskupptäckningsmöjligheter.
Den Simrad Cruise 7 är en kompakt kartplotter och fiskesökare-kombo designad för kryssnings- och helgseglare. Den har ett enkelt gränssnitt, noggrann GPS-navigering och inbyggda sonarfunktioner för fiskesökning. Cruise 7 är känd för sin användarvänliga drift och prisvärdhet, vilket gör den till ett utmärkt val för båtägare som söker grundläggande funktionalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga