up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

SPRO Haspelrulle Defend´R

SPRO Haspelrulle Defend´R

SPRO Haspelrulle Defend´R

plus
SPRO

SPRO Haspelrulle Defend´R

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning SPRO Haspelrulle Defend´R

En allroundare till ett fast pris. Defender är en förrullad rulle utrustad med rött monofilament av hög kvalitet så att du kan fiska direkt. Defender finns i 5 storlekar (1000, 2000, 3000, 4000 och 5000) så att den täcker en mängd olika fiskeapplikationer som passar dina behov. Framdraget är särskilt exakt och erbjuder bra linjekontroll när du spelar med stora kampfiskar.


Funktioner:

1 BB
Grafitkropp och roto
Grafitrulle
Handtag i grafit
S Kurvväxelsystem
Zinklegeringsutrustning
Förnicklad stålaxel
Drag fram
Röd monifilamentlinje ingår!


Specifikationer:

Vikt: 147 g
Dia. mm: 0,17 mm
BB: 1
M/mm: 80/0,23
Förhållande: 4,3: 1
Cm/ Rotation: 32cm
SU: 10 = 10x1SPRO Haspelrulle Defend´R är en produkt som motsvarar Spinningkategorin inom Rullarurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med SPRO Haspelrulle Defend´R? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

Funktioner SPRO Haspelrulle Defend´R

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up