up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Victron energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector

Victron energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector

plus
Victron energy

Victron Energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector

Produktbeskrivning Victron energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector

Blue Power IP65 Charger är den nya professionella batteriladdaren med inbyggd Bluetooth. Blue Power IP65 Laddare kan användas på enheter i din verkstad och på bilar, till exempel (klassiska) bilar; motorcyklar; båtar och husbilar.

Funktioner:

Batteriet är laddat, smart ... till perfekt skick: Den sju stegs laddningsalgoritmen får ut det mesta av ditt batteri. Laddaren ger batteriet den ström det behöver, bibehåller sin hälsa, säkerställer bättre prestanda ... och ett längre liv.

Återhämtning av djupt urladdade döda batterier: I motsats till andra märken försöker Blue Power IP65-laddaren att ladda ett djupt urladdat batteri genom att mata det med låg ström. Normal laddning återupptas så snart som det finns tillräckligt med spänning över batteripolarna.

Anslut batteriet med lätthet: Laddaren levereras med både krokodilklämmor och M8-eyelets vilket gör det enkelt att ansluta till batteriet. Om du vill kan du lämna den permanent ansluten.


Vill du köpa Victron energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector? Då behöver du inte leta mer! waveinn erbjuder ett brett utbud av exklusiva Laddare modeller. Upptäck våra nya Elektronik erbjudanden på waveinn. Tillverkat av Victron energy, kommer denna Laddareprodukt i ett brett urval av storlekar och färger, och den kommer med allt du behöver.

Funktioner Victron energy Laddare Blue Smart IP65 24/8+DC Connector

Färg
Svart
Blå
Produkttyp
Laddare

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up