up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Globe

Globe

Alle ( Globe )

Om Globe

Globe er en af de førende livsstilsmærker og en pioner i verdenen af skateboard- og streetwear-mode. Stiftet i 1994 af tre australske brødre, Peter, Stephen og Matt Hill, har Globe nemt kombineret funktion, stil og innovation til at blive en global sensation. Mærkets etos drejer sig om en passion for brætsport, urban kultur og en uophørlig jagt på excellence.
Globes rejse fra sine australske rødder til at blive et globalt brand er et vidnesbyrd om dens ufortrødne dedikation til skateboardkultur og moderne mode. Med et diversificeret produktsortiment, herunder skateboards, herretøj, sweatre, jakker, herresko, børnesko og rygsække, fortsætter Globe med at inspirere mennesker over hele verden til at leve livet fuldt ud og udtrykke deres unikke stil, mens de gør det. Med et løfte om kvalitet, præstation og stil forbliver Globe en ledende kraft i skate- og streetwear-industrien.

Et mærke med global appel

Globe skateboards er et vidnesbyrd om mærkets engagement i kvalitet og præstation. Skræddersyet med præcision og holdbarhed i tankerne, disse brædder passer til skateboardere af alle færdighedsniveauer. Fra elegante longboards designet til at cruise til robuste gadeplader til tricks, Globe´s skateboards er bygget til at modstå de slidser af skateparken eller byens gader. Globe herretøj kollektion afspejler en dynamisk blanding af skatekultur og moderne mode. Globe tilbyder et diversificeret udbud af tøj, der udtrykker ånden af ​​urban exploration og selvudtryk.
Når temperaturen falder, tilbyder Globe sweatere varme uden at gå på kompromis med stil. Skræddersyet med højkvalitetsmaterialer tilbyder disse sweatre komfort og alsidighed, hvilket gør dem ideelle til både afslappede udflugter og skating sessioner på kølige dage. For dem, der søger eventyr i alle vejrforhold, er Globe jakker designet til at beskytte mod elementerne. Fra vanntette skaller til isolerede parkaer sikrer disse jakker, at du forbliver komfortabel og stilfuld, uanset om du rammer sløjferne eller navigerer i det urbane jungle.
Globe herresko er et vidnesbyrd om mærkets dedikation til præstation og stil. Uanset om du søger skateboardsko, der er udviklet til en superior brætfornemmelse eller afslappede sneakers, der løfter din daglige stil, har Globe dig dækket med et bredt udvalg af sko. Mærket udvider sit engagement i kvalitet og innovation til den yngre generation med et udvalg af Globe børnesko. Globe rygsække er de ideelle ledsagere til urbane opdagelsesrejsende og skateboardere på farten. Med praktiske designelementer og holdbare materialer er disse rygsække perfekte til at bære dine essentielle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk