up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

ION

ION

Afdelinger

Alle ( ION )

Om ION

ION er en australsk sportsbeklædning, der blev baseret i 2004. Med den særlige kombination af høj kvalitet våddragter og avanceret beklædning, ION har opnået en enorm anerkendelse fra sine elskere over hele verden. Senere i 2012, ION præsenterede en unik og selvstændig cykelsektion ved at give cykeltøj, handsker og sikkerhedsudstyr. Virksomhedens ideologi er baseret på udfordring af forskellige forhold og opleve et nyt niveau af præstation. De udvikler nye og smarte gear, der forbedrer din præstation.
ION er en top producent i riget af svømmeudstyr, berømt for sin uophørlige indsats for at forberede højtydende produkter, der forbedrer vådområder. Med en rig arv af skabelse og en forpligtelse til storhed, ION har etableret sig som et anerkendt mærke i svømmesamfundet.
I kernen af ​​ION´s identitet er jagten på perfektion i svømmeudstyr. Uanset om det er badetøj, svømmebriller, kasketter eller tilbehør, ION´s produkter er unikke udviklet og præcist testet for at opfylde de udfordrende behov hos svømmere på alle niveauer, fra begyndere til olympiske mestre. Mærkets badetøj har avancerede materialer og ergonomiske mønstre for at give optimal hydrodynamik, så svømmere opnår deres bedste præstationer i vandet.

ION brandsamling af svømmeudstyr og udstyr

ION swimming shorts er lavet af højkvalitets hurtigtørrende stoffer, der sikrer, at du er komfortabel i og uden for vandet. ION duffles kommer normalt med bløde, polstrede håndtag samt fleksible og separate skulderstropper til behagelig bæring.
IONs kajak rash guards er typisk lavet af højkvalitetsmaterialer, der tilbyder enestående UV-beskyttelse. De beskytter din hud mod de skadelige virkninger af solens stråler, hvilket reducerer risikoen for solskoldning og langtidsskade på huden under lange kajakture. IONs kitesurf rash guards er designet til at give et stramt, men komfortabelt pasform. Den tætsiddende konstruktion reducerer friktion mellem din hud og seletøjet eller drage.
IONs scooterhjelme har stødabsorberende stoffer og design, der hjælper med at reducere kraften af ​​påvirkninger på hovedet i tilfælde af et styrt eller fald. ION skateboard body protections er designet til at tilbyde skateboardere nødvendig sikkerhedsudstyr for at reducere risikoen for skade under kørsel og udførelse af tricks.
ION sup leashes er specielt formet til stående paddleboarding, og er vigtige for at beskytte både begyndere og ekspertpaddelbådsejlere. ION surfing clothing inkluderer funktion, komfort og mode for at forbedre surfingoplevelsen. De tilbyder et stort udvalg af surfing tøj udviklet til at imødekomme kravene fra surfere. ION wakeboard protections er vigtigt sikkerhedsudstyr, der er designet til at give beskyttelse og komfort til wakeboardere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk