up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

K2 Skate

K2 Skate

Alle ( K2 Skate )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om K2 Skate

K2 Skate, en anerkendt navn i verdenen for inline skøjteløb, har skabt sig en niche gennem en perfekt fusion af innovation, ydeevne og en forpligtelse til spændingen ved skøjteløb. Grundlagt i 1962 begyndte K2 Sports, moderselskabet for K2 Skate, sin rejse i snow sports-industrien. Dog førte brandets pionerånd og dedikation til at presse grænserne dem til at gå ind i inline skøjteløb i begyndelsen af ​​1990'erne. Siden da er K2 Skate blevet synonymt med state-of-the-art teknologi, strømlinet design og en passion for sporten. K2 Skate står som en fyrtårn af excellence i inline skøjteløb, der kombinerer årtiers erfaring med en uophørlig jagt på innovation. Uanset om du er en erfaren pro eller en nybegynder, der snører for første gang, er K2 Skate dedikeret til at forbedre din skøjteløbstur.

Et arv af innovation og ydeevne

K2 Skate har revolutioneret inline skøjteløbsoplevelsen med sine højtydende inlines. Kendt for deres suveræne komfort og præcision er K2 Skate inlines designet til skøjteløbere på alle niveauer. Mærkets engagement i innovation er tydeligt i funktioner som den patenterede SoftBoot-teknologi, der giver en behagelig, men støttende pasform i timer med skøjteløbsglæde. Beskyt dit investering med stil, K2 Skate covers tilbyder en blanding af funktionalitet og mode. De strømlinede designs forbedrer æstetikken af ​​dit skøjteløb og afspejler K2 Skate s engagement i at fusionere ydeevne og stil.
Specielt tilpasset kvindelige skøjteløbere, er K2 Skate Alexis linjen et vidnesbyrd om mærkets dedikation til inkludering. Alexis-serien udtrykker K2 Skate s tro på, at alle, uanset køn, skal opleve glæden ved skøjteløb med udstyr designet specielt til dem. Grundlaget for enhver stor skøjteløb, K2 Skate hjul er udformet med præcision og holdbarhed for øje. Fra indendørs til udendørs skøjteløb sikrer det omfattende sortiment af K2 Skate hjul optimal ydelse på forskellige terræner. Den opmærksomhed på detaljer i hjuldesign afspejler K2 Skate s engagement i at give skøjteløbere den perfekte balance mellem hastighed, greb og holdbarhed.
Sikkerhed er afgørende, og K2 Skate hjelme er designet til at give maksimal beskyttelse uden at gå på kompromis med komfort. Disse hjelme er afgørende for K2 Skate oplevelsen og sikrer, at skøjteløbere kan følge deres passion med ro i sindet. Forståelse af vigtigheden af ​​sikkerhedsudstyr tilbyder det en omfattende række af K2 Skate kropsbeskyttelser . Fra knæ- og albuebeskyttere til håndledsbeskyttere er hvert stykke designet til at give skøjteløbere selvtillid til at presse deres grænser, mens risikoen for skader minimeres. K2 Skate s forpligtelse til sikkerhed afspejles i den omhyggelige design og konstruktion af deres beskyttelsesudstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk