up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Sennheiser Gaming Headset GSP 301

plus
Sennheiser

Sennheiser Gaming Headset GSP 301

Produktbeskrivelse Sennheiser Gaming Headset GSP 301

GSP 301 Gaming.

Micro Sennheiser Hovedtelefoner Gsp 301 Gaming.Er du interesseret i Sennheiser Gaming Headset GSP 301? Så skynd dig ind til xtremeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Sennheiser Gaming Headset GSP 301. Sennheiser er det bedste indenfor ekstrem sport. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Sennheiser Gaming Headset GSP 301

Farve
Sort
Produkttype
Høretelefoner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Fantastisk produkt. Sandsynligvis den bedste i gruppen omkring 100. Denne model er af en eller anden grund billigere end Model 300, men de er helt identiske. Deres stærkeste punkt, der dybest set gør dem til de bedste - den fremragende mikrofon!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up