up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sennheiser Hovedtelefoner SC 230

plus
Sennheiser

Sennheiser Hovedtelefoner SC 230

Produktbeskrivelse Sennheiser Hovedtelefoner SC 230

SC 230/260

Cirkel? SC 230 (enkeltsidet) og SC 260 (dobbeltsidet) er professionelle kabelforbundne headset, der tilbyder Senheiser Voice Clarity, komfort hele dagen, robust kvalitet, perfekt pasform og støjreducerende mikrofon.

Bygget til at holde

År med glæde

Med metalforstærkede pandebånd og rundt omkring robust og holdbart design blev disse headset bygget til at holde.

Let afbrydelse

PERFEKT TIL HOT DESKING

Sennheiser USB-headsetadapterkabler til CIRCLE? SC 230 og SC 260 er ideelle til kontaktcentre og hot desking-miljøer med UC eller softphones, hvor brugerne ofte skifter skift.

Easy Disconnect-stikket sørger for bekvemmelighed og gør det muligt for headsettet at løsne sig, mens opkaldet parkeres.

USB-HEADSET-ADAPTERKABLER

Fleksibilitet

NEM AFBINDELSE

Sennheisers Easy Disconnect-stik er ideelle til kontaktcentre og hot desk-kontorer, hvor brugerne ofte skifter skift eller skifter mellem arbejdsstationer.

Med deres enkle, hurtige frigørelsesmekanisme er holdbare Easy Disconnect-stik designet til at modstå gentagne til- og frakoblinger af skiftændringer.

Mikrofon

Komfort og præcision

BÆNDBAR BOMARM
Med sin bøjelige bomarm forbliver din mikrofon i en optimal position, så din stemme kan optages tydeligt og forbliver på plads uden justering, hele dagen.

PIVOT PERFEKT PLACERING
Brug det til højre eller til venstre, det er op til dig. Takket være sin 350 ° rotationsakse kan din mikrofon altid placeres i den vinkel, der passer dig bedst.
Velkommen til vores Sennheiser Hovedtelefoner SC 230 specielle tilbud. Hos xtremeinn, finder du ikke blot ekstrem sport udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på ekstrem sport produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hovedtelefoner.

Funktioner Sennheiser Hovedtelefoner SC 230

Farve
Sort
Produkttype
Høretelefoner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up