Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Usd Skates

Noin Usd Skates
USD Skates, jonka nimi tarkoittaa ´´Universal Skate Designia´´, on johtava voima maailmassa luistelussa. Perustettu intohimolla rajoja työntääkseen suorituskyvyn ja tyylin alalla, USD Skates on ollut suosittu valinta sekä aloittelijoille että ammattilaisille luistelijoille sen perustamisesta lähtien.
1990-luvun lopussa perustettu ryhmän intohimon luistelijoita, USD Skates tavoittelee luistelukokemuksen uudelleenmäärittelyä. Merkki sai nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan ​​innovaatioon, tuoden markkinoille leikkausominaisuuksia tarjoavia tuotteita, jotka palvelevat luistelijoiden erilaisia ​​tarpeita. USD Skates on jatkuvasti määrittänyt laatutason, kestävyyden ja suunnittelun laatutasoa luistelualalla. USD Skates jatkaa luistelulajin muovaamista, tarjoten luistelijoille ympäri maailmaa työkaluja, joita he tarvitsevat rullan, hypyn ja liukumisen saavuttamiseksi loputtomaan jännitykseen ja seikkailuun.

Missä innovaatio ja seikkailu kohtaavat

USD Skates Inline -kokoelma edustaa merkin sitoutumista tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä. Tarkoin valmistetut, nämä luistimet tarjoavat vertaansa vailla olevan yhdistelmän nopeutta, hallintaa ja mukavuutta. USD Skates Inline-valikoima varmistaa tasaisen ja jännittävän ajon. Suunniteltu miesluistelijan mieleen, USD Skates Men Inline -kokoelma yhdistää atleettisuuden ja tyylin. Suunniteltu saavuttamaan maksimaalinen suorituskyky, nämä luistimet tarjoavat tarvittavan vakauden ja ketteryyden voittaakseen minkä tahansa luistelualueen. Kaupungin kaduilta luisteluparkkeihin, USD Skates Men Inline -luistimet nostavat luistelukokemuksen jokaisen innostuneen tasolle.
Mahdollistamalla naisluistelijat, USD Skates Women Inline -kokoelma yhdistää tyylin ja suorituskyvyn. Sopeutettu naisluistelijoiden anatomiaan ja mieltymyksiin, nämä sisäluistimet tarjoavat mukavan ja reagoivan ajon. USD Skates Boot Inline -luistimet ovat todiste merkin sitoutumisesta luoda muokattavia ja korkean suorituskyvyn luistimia. Monipuolisen saapas-suunnittelun ansiosta nämä luistimet sallivat käyttäjien mukauttaa kokemuksensa, varmistaen täydellisen istuvuuden ja optimaalisen suorituskyvyn minkä tahansa luistelupinnan päällä.
USD Skates Wheels on suunniteltu nopeuteen, kestävyyteen ja erinomaiseen tarttumiseen. Olipa kyseessä aggressiivinen luistelu tai pelkkä ajelu, nämä pyörät tarjoavat tasaisen ja hallitun ajon. Erilaisten kokojen ja kovuusvaihtoehtojen ansiosta USD Skates Wheels palvelee luistelijoiden erityistarpeita. Luistimien ulkopuolella USD Skates jatkaa sitoutumistaan ​​tyyliin linjan vaatemallistolla. USD Skates T-shirts on suunniteltu mukavuuden ja muodin mukaan. Voimakkailla suunnitteluilla, jotka resonoivat luistelukulttuurin kanssa, USD Skates Sweatshirts antavat luistelijoille mahdollisuuden näyttää intohimonsa lajia niin radalla kuin sen ulkopuolellakin.