up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ανάκτηση και φροντίδα ακραία αθλήματα

Ανάκτηση και φροντίδα ακραία αθλήματα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ανάκτηση και φροντίδα για ακραία αθλήματα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο xtremeinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ανάκτηση και φροντίδα

Οι μάρκες της Ανάκτηση και φροντίδα

Ποιες είναι οι καλύτερες συσκευές για ανάκαμψη μετά την άθληση;

Προστατευτικά αρθρώσεων:

Τα αρθρικά προστατευτικά είναι εξειδικευμένα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην ανάκτηση και αποκατάσταση των αρθρώσεων και των μυών μετά από άθληση ή οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση ή τραυματισμό. Τα αρθρικά προστατευτικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν ζεστασιά στην άρθρωση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης και να βελτιώσει την κινητικότητα.

Ηλεκτροδιεγέρτες:

Οι ηλεκτροδιεγέρτες , γνωστοί και ως συσκευές ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης EMS, είναι συσκευές που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά ερεθίσματα για τη συστολή των μυών. Οι ηλεκτροδιεγέρτες χρησιμοποιούνται στη φυσικοθεραπεία και την αποκατάσταση εδώ και δεκαετίες, και τώρα είναι επίσης δημοφιλείς μεταξύ των αθλητών και των λάτρεις της φυσικής κατάστασης ως εργαλείο για την αποκατάσταση μετά την ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Πρώτες βοήθειες:

Οι πρώτες βοήθειες στην ανάρρωση μετά την άσκηση του αθλητισμού αναφέρονται στις άμεσες ενέργειες και θεραπείες που λαμβάνονται για την ανακούφιση τυχόν τραυματισμών ή πόνου που προκύπτουν από τη σωματική δραστηριότητα. Οι πρώτες βοήθειες στοχεύουν στη μείωση του πόνου, του οιδήματος και της φλεγμονής, ενώ παράλληλα προάγουν την επούλωση και αποτρέπουν περαιτέρω τραυματισμούς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πιο σοβαροί τραυματισμοί.

Μπάλες με ρολό και μασάζ:

Οι κύλινδροι και οι μπάλες μασάζ είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως στην αποκατάσταση μετά την άσκηση αθλημάτων. Χρησιμοποιούνται για τη στόχευση συγκεκριμένων μυών και βοηθούν στη μείωση του μυϊκού πόνου και σφίξιμο μετά από μια προπόνηση ή αθλητικό γεγονός. Οι κύλινδροι και οι μπάλες μασάζ είναι αποτελεσματικά εργαλεία για την αποκατάσταση μετά την άσκηση αθλημάτων.

Έξυπνες ζυγαριές:

Οι έξυπνες ζυγαριές στην αποκατάσταση μετά την εξάσκηση αθλημάτων αναφέρονται συνήθως σε ένα σύνολο πρακτικών ή εργαλείων που χρησιμοποιούν οι αθλητές για να βοηθήσουν το σώμα τους να ανακάμψει μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα. Η αποκατάσταση είναι απαραίτητη για τους αθλητές καθώς βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών και στη βελτίωση της συνολικής απόδοσης. Μπορείτε να αγοράσετε ζυγαριά από τα Surflogic , Rvca , Kruskis , Fish Tank και United By Blue .

Αθλητικές κρέμες:

Οι αθλητικές κρέμες είναι τοπικές αναλγητικές κρέμες που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανακούφιση από τον πόνο και να βοηθούν στην ανάρρωση των πονεμένων μυών και αρθρώσεων μετά από σωματική δραστηριότητα. Οι αθλητικές κρέμες περιέχουν συνήθως συστατικά όπως μενθόλη, καμφορά και σαλικυλικό μεθυλεστέρα, τα οποία προκαλούν μια αίσθηση ψύξης ή θέρμανσης και ανακουφίζουν από τον πόνο και τη φλεγμονή.

Περισσότερα για την Ανάκτηση:
Η προσωπική φροντίδα στην αποκατάσταση μετά την άσκηση αθλητισμού αναφέρεται στα βήματα και τις στρατηγικές που λαμβάνουν τα άτομα για να βοηθήσουν το σώμα τους να αναρρώσει μετά από σωματική άσκηση. Το Taping είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην αθλητική ιατρική για να υποστηρίξει και να προστατεύσει τραυματισμένους ή αδύναμους μύες, συνδέσμους, τένοντες και αρθρώσεις κατά την αποκατάσταση μετά την άσκηση ενός αθλήματος. Το αυτο μασάζ και η πρεσοθεραπεία μπορεί να είναι χρήσιμα στη διαδικασία αποκατάστασης μετά την άσκηση ή την ενασχόληση με άλλες σωματικές δραστηριότητες.
Η αποθεραπεία μετά την εξάσκηση σε αθλήματα είναι μια κρίσιμη πτυχή της προπονητικής ρουτίνας και της συνολικής απόδοσης ενός αθλητή. Παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση και την ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί λόγοι για τους οποίους η αποκατάσταση είναι σημαντική στον αθλητισμό:

Μυϊκή επιδιόρθωση και ανάπτυξη : Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ιδιαίτερα των επίπονων προπονήσεων, οι μύες υφίστανται μικροσκοπική βλάβη και καταστροφή. Η διαδικασία αποκατάστασης επιτρέπει στο σώμα να επισκευάσει και να ξαναχτίσει αυτές τις μυϊκές ίνες, οδηγώντας σε αυξημένη δύναμη και μυϊκή ανάπτυξη.
Πρόληψη τραυματισμών : Οι κουρασμένοι και καταπονημένοι μύες είναι πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς. Ο επαρκής χρόνος αποκατάστασης μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών από υπερβολική χρήση και βοηθά τους αθλητές να αποφεύγουν τεντώματα, διαστρέμματα και άλλους κοινούς τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αθλητισμό.
Μειωμένος μυϊκός πόνος : Η αποκατάσταση βοηθά στην ανακούφιση του μυϊκού πόνου και της δυσκαμψίας, διευκολύνοντας τους αθλητές να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο έντασης με συνέπεια. Τεχνικές όπως το τέντωμα, το μασάζ και η κύλιση με αφρό μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου.
Βελτιωμένη απόδοση : Η σωστή αποκατάσταση επιτρέπει στους αθλητές να επιστρέψουν στην προπόνηση και τον αγώνα στα βέλτιστα επίπεδα δύναμης και ενέργειας. Αυτό οδηγεί σε καλύτερη απόδοση, πιο σημαντικά κέρδη και μειωμένο κίνδυνο εξουθένωσης.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο