up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ποδήλατα ακραία αθλήματα

Ποδήλατα ακραία αθλήματα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ποδήλατα για ακραία αθλήματα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο xtremeinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ποδήλατα

Οι μάρκες της Ποδήλατα

Πώς να επιλέξετε ένα ποδήλατο BMX;

Η επιλογή ενός ποδηλάτου BMX περιλαμβάνει την εξέταση διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του τύπου ποδηλασίας που θα κάνετε, του επιπέδου δεξιοτήτων σας και του προϋπολογισμού σας. Εκτός από το ίδιο το ποδήλατο, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε αξεσουάρ, εξαρτήματα, προστασία σώματος και κράνη. Ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος οδηγός που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές:

Επιλέγοντας ένα ποδήλατο BMX:
Προσδιορίστε το στυλ ιππασίας σας:
Τα στυλ ιππασίας BMX περιλαμβάνουν δρόμο, πάρκο, χώμα και επίπεδη περιοχή. Τα διαφορετικά στυλ απαιτούν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε ένα ποδήλατο.
Οι αναβάτες του δρόμου και του πάρκου χρειάζονται συνήθως ένα πιο ανθεκτικό ποδήλατο με στιβαρά πλαίσια και εξαρτήματα για κόλπα και άλματα.
Οι χωμάτινοι αναβάτες απαιτούν ποδήλατα σχεδιασμένα για άλματα και προσγειώσεις εκτός δρόμου.
Οι αναβάτες Flatland χρειάζονται ελαφριά ποδήλατα με συγκεκριμένη γεωμετρία για κόλπα σε επίπεδο έδαφος.

Τύπος ποδηλάτου:
Τα ποδήλατα BMX διατίθενται σε διάφορους τύπους: freestyle, αγωνιστικά και άλματα χώματος. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στο στυλ ιππασίας σας.
Τα ποδήλατα freestyle είναι ευέλικτα και κατάλληλα για τους περισσότερους αναβάτες. Είναι ιδανικά για δρόμο, πάρκο και πεδινή περιοχή.
Τα αγωνιστικά ποδήλατα είναι σχεδιασμένα για αγώνες BMX σε πίστες και έχουν ελαφριά πλαίσια με ελάχιστα χαρακτηριστικά.
Τα ποδήλατα χωματόδρομου είναι κατασκευασμένα για άλματα εκτός δρόμου και έχουν ισχυρά πλαίσια και εξαρτήματα.

Υλικό πλαισίου:
Τα πλαίσια BMX κατασκευάζονται συνήθως από χάλυβα, χρωμολικό χάλυβα, αλουμίνιο ή ανθρακονήματα.
Ο χάλυβας χρωμόλης είναι δημοφιλής για την αντοχή και την αντοχή του. Το αλουμίνιο είναι ελαφρύ αλλά λιγότερο ανθεκτικό.
Εξετάστε το υλικό του πλαισίου με βάση το στυλ οδήγησης και τον προϋπολογισμό σας.

Μέγεθος τροχού:
Τα ποδήλατα BMX διατίθενται σε διάφορα μεγέθη τροχών, με τις 20 ίντσες να είναι οι πιο συνηθισμένοι.
Επιλέξτε το μέγεθος τροχού που ταιριάζει στο στυλ οδήγησης και το μέγεθος του αμαξώματος σας. Οι μικρότεροι τροχοί προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ οι μεγαλύτεροι τροχοί παρέχουν σταθερότητα.

Συστατικά:
Δώστε προσοχή στα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων του στρόφαλου, του τιμονιού, του στελέχους και των φρένων.
Βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για το στυλ οδήγησης σας.
Πολλοί αναβάτες προσαρμόζουν τα ποδήλατά τους με συγκεκριμένα εξαρτήματα για βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Προϋπολογισμός:
Ορίστε έναν προϋπολογισμό για το ποδήλατό σας BMX . Τα μοντέλα αρχικού επιπέδου είναι προσιτά και εξαιρετικά για αρχάριους, ενώ τα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος.

Αξεσουάρ και ανταλλακτικά:
Γόμφοι : Αν σκοπεύετε να κάνετε κόλπα λείανσης, σκεφτείτε να προσθέσετε μανταλάκια στο ποδήλατό σας. Τα μανταλάκια είναι μεταλλικοί κύλινδροι που συνδέονται με τους άξονες και σας επιτρέπουν να γλιστρήσετε κατά μήκος σιδηροτροχιών και προεξοχών.
Χειρολαβές : Επενδύστε σε άνετες λαβές που παρέχουν ασφαλές κράτημα στο τιμόνι και μειώνουν την κούραση των χεριών.
Πεντάλ : Τα στιβαρά και πιασμένα πεντάλ είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του ελέγχου του ποδηλάτου σας BMX .
Ελαστικά : Επιλέξτε ελαστικά που ταιριάζουν με το στυλ οδήγησης και το έδαφος σας. Τα ελαστικά του δρόμου είναι λεία για το πεζοδρόμιο, ενώ τα ελαστικά με πόμολο είναι καλύτερα για βρωμιά.

Προστασία σώματος:
Κράνος : Ένα πιστοποιημένο κράνος BMX είναι απαραίτητο για την ασφάλεια. Θα πρέπει να εφαρμόζει άνετα και να παρέχει προστασία στο κεφάλι σας.
Επιθέματα: Τα μαξιλαράκια αγκώνων και γονάτων βοηθούν στην προστασία των αρθρώσεων σας κατά τις πτώσεις και τις κρούσεις.
Γάντια: Τα γάντια BMX παρέχουν πρόσφυση και βοηθούν στην προστασία των χεριών σας κατά τα κόλπα και τις πτώσεις.

Πρόσθετες συμβουλές:
Φοράτε πάντα κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου κράνους, όταν οδηγείτε το ποδήλατό σας BMX .
Συντηρείτε και επιθεωρείτε τακτικά το ποδήλατό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.
Σκεφτείτε να γίνετε μέλος ενός κλαμπ ή κοινότητας BMX για να μάθετε από έμπειρους αναβάτες και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.
Εξετάζοντας προσεκτικά αυτούς τους παράγοντες και επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και προστατευτικό εξοπλισμό, μπορείτε να απολαύσετε μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία οδήγησης BMX.
Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα μονόκυκλο από Powerslide , Roces , Jobe , Rollerblade , Krf , K2 Skate και Fila Skates .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο