Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Rip Curl

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Rip Curl
Το Rip Curl, μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα, κατέβαινε τις κύματα της περιπέτειας και της εξερεύνησης από την έναρξη της. Με μια πλούσια ιστορία στην κατασκευή υψηλής ποιότητας ρούχων και εξοπλισμού για σερφάρισμα, το Rip Curl έχει γίνει συμβολικό με τη ζωή του σερφάρισμα. Βασισμένο στην πνευματική της καινοτομίας και μια βαθιά σύνδεση με την θάλασσα, η μάρκα συνεχίζει να έμπνευσε τους σερφάριστες και τους περιπατητές γύρω από τον κόσμο. Ίδρυση το 1969 από τους Doug Warbrick και Brian Singer στο Torquay, Αυστραλία, το Rip Curl αρχίσαμε ως ένα έργο της πάθος των δυο φίλων σερφάρισμα που σκοπεύουν να δημιουργήσουν λειτουργικούς και ανθεκτικούς εξοπλισμούς για σερφάρισμα. Το πρώτο τους προιόν, ένα απλό αλλά παράρτημα επαναστατικό ευέλικτο κολυμβητικό στολίδι, ορίστηκε η βάση για την πορεία της μάρκας.
Μέσα από τις δεκαετίες, η αποφασιστική προσπάθεια του Rip Curl για τις τεχνολογικές εξελίξεις και το συμφωνία στην κουλτούρα του σερφάρισματος οδήγησε σε μια σειρά προϊόντων που ξεπερνούν τα κύματα, γίνοντας ένα σημάδι του στυλ ζωής των εξερευνητών του εξωτερικού. Η πορεία του Rip Curl από μια μικρή αποικιακή πόλη της Αυστραλίας σε μια παγκοσμίως γνωστή μάρκα για το στυλ του σερφάρισματος είναι μια μαρτυρία της δέσμευσής του για την καινοτομία και την πάθο της για περιπέτεια. Μέσω της ποικιλίας των προϊόντων του, από ρούχα έως αξεσουάρ, το Rip Curl συνεχίζει να έμπνευσε τους άτομα να δέχονται την δράση του εξωτερικού και να κατακτούν τα κύματα της ζωής.

Κατακτώντας τα Κύματα της Περιπέτειας με το Rip Curl

Η γραμμή ρούχων Rip Curl αποτυπώνει το ενδιαφέρον της κυκλοφορίας στην ακτή. Από άνετα T-shirts και hoodies μέχρι στιλάτες σορτς και ένδυση, κάθε κομμάτι αναπαριστά το γελοίο αισθητικό της μάρκας. Συνδυάζοντας και τη μόδα και τη λειτουργία, τα ρούχα Rip Curl επιτρέπουν στους φορητές να εκφράσουν την αγάπη τους για τη θάλασσα οπουδήποτε βρίσκονται. Η συλλογή μπικίνι Rip Curl συνδυάζει σχεδιασμένα με την μόδα προϊόντα με υψηλή απόδοση ύφασματα. Σχεδιασμένα από σερφάριστες, για σερφάριστες, οι σορτς Rip Curl boardshorts έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν τις δυσκολίες της θάλασσας. Με ειδικές λειτουργίες όπως γρήγορη ξηρασία και διασταυρωμένη επένδυση, προσφέρουν άνεση και ευελιξία για μακρά ώρα στο νερό.
Φυλάξτε τον εαυτό σας από τον ήλιο με