up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

MTB Hopper

MTB Hopper

Categorieën

Urban sport

Alles ( MTB Hopper )

Over MTB Hopper

Het idee van MTB HOPPER is een paar jaar geleden geboren. Het is ontworpen door rijders die ontelbare jaren multidisciplinaire ervaring hebben en mountainbiken is hun levensstijl!

Na vele prototypes en ruwe testen werd MTB HOPPER uitgebracht en het wordt al erkend door lokale en wereldwijde gemeenschappen. Wij geloven dat ons product trainingen en evenementen naar een ander niveau tilt. Dankzij de progressieve geometrie is de MTB HOPPER perfect voor je eerste sprong en brengt hij nog steeds veel plezier voor gevorderde rijders. Als er geen fietsenstalling in de buurt is, ga dan gewoon met een paar vrienden om en zet wat MTB HOPPER's in het plaatselijke bos, in de achtertuin of op een willekeurige plek op straat. Uw fantasie is de enige beperkende factor voor wat u met MTB HOPPER kunt doen!

clouse menu Afronden