Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Usd Skates

Over Usd Skates
USD Skates, afgekort als 'Universal Skate Design', is een pionier in de wereld van inline skating. Opgericht uit passie om de grenzen van prestatie en stijl te verleggen, is USD Skates al jarenlang een favoriet merk voor zowel beginnende als professionele skaters.
In het laatste decennium van de 20e eeuw hebben een groep enthousiaste skaters USD Skates opgericht met als doel het inline skaten te herdefiniëren. Het merk heeft snel erkenning gekregen voor zijn innovatieve aanpak, met het produceren van innovatieve producten die voldoen aan de diverse behoeften van de skatersgemeenschap. USD Skates heeft altijd een standaard gezet voor kwaliteit, duurzaamheid en design in de inline skating industrie. USD Skates blijft de inline skating landschap vormgeven, door skaters over de hele wereld de gereedschappen te bieden die ze nodig hebben om de wereld van onbegrensde opwinding en avontuur te betreden.

Waar innovatie avontuur ontmoet

De USD Skates Inline collectie getuigt van het merk´s toewijding aan het leveren van topklasse prestaties. Vervaardigd met precisie en gebruikmakend van geavanceerde materialen, bieden deze skates een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, controle en comfort. De USD Skates Inline reeks garandeert een soepele en opwindende rit. Ontworpen met de mannelijke skater in gedachten, toont de USD Skates Men Inline collectie een mix van atletisch en stijl. Ontworpen voor maximale prestaties, bieden deze skates de stabiliteit en wendbaarheid die nodig is om elk skateterrein te veroveren. Van stedelijke straten tot skateparken, USD Skates Men Inline Skates verhogen het skatenerlebnis voor elke enthousiasteling.
Vrouwelijke skaters opvoeden, de USD Skates Women Inline collectie combineert elegantie met prestaties. Afgestemd op de anatomie en voorkeuren van vrouwelijke skaters, bieden deze inline skates een comfortabele en responsieve rit. De USD Skates Boot Inline Skates zijn een getuigenis van het merk´s toewijding aan het creëren van aanpasbare en hoogwaardige skates. Met een veelzijdige schoenontwerp, stellen deze skates gebruikers in staat om hun ervaring aan te passen, waardoor een perfecte pasvorm en optimale prestaties op elk skateterrein worden verzekerd.
USD Skates Wheels zijn ontworpen voor snelheid, duurzaamheid en uitstekende grip. Of je nu aggressief skatet of gewoon cruist, deze wielen leveren een vlotte en gecontroleerde rit. Met een verscheidenheid aan maten en hardheid opties, USD Skates Wheels voldoen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van skaters. Naast skates, breidt USD Skates zijn toewijding aan stijl uit met een lijn kleding. USD Skates T-shirts zijn vervaardigd met comfort en mode in gedachten. Met bolde designs die resoneren met de skatencultuur, laat de USD Skates Sweatshirts skaters hun passie voor de sport zowel op als naast de baan tonen.