Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Element

Element
Om Element
Element er et anerkjent livsstilsmerke som problemfritt kombinerer lidenskap for natur, skateboarding og urban kultur. Med et forpliktelse til bærekraft, innovasjon og stil, har Element blitt et pålitelig navn innen streetwear og skateboarding-klær. Hos Xtremeinn, representerer Elements produkter merkevarens kjerneverdier, og tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør som passer både for menn og kvinner. Merket ble grunnlagt i 1992 av Johnny Schillereff, en lidenskapelig skateboarder og kunstner. Elements misjon fra starten av var å promotere en positiv livsstil som omfavnet utendørs og fremmet kreativitet. Siden oppstarten har Element utviklet seg til et globalt merke med et sterkt nærvær i skateboarding-samfunnet. Merkenes forpliktelse til bærekraft er tydelig gjennom sin «Future Nature»-initiative, som har som mål å redusere miljøpåvirkning og fremme ansvarlige produksjonspraksiser. Element tilbyr et variert utvalg av produkter som reflekterer merkenes forpliktelse til natur, skatekultur og bærekraft. Fra t-skjorter og hettegensere til sneakers, caps og ryggsekker, tilbyr Elements kolleksjon noe for alle som verdsetter både stil og funksjonalitet. Element fortsetter å inspirere til en positiv livsstil og oppmuntre til utforskning av urbane landskap.

Element brand Embracing Nature and Skate Culture

Element tilbyr et variert utvalg av t-skjorter for menn, som kombinerer komfort og stil med unike design. Laget av høykvalitetsmaterialer, har disse t-skjortene den ikoniske Element-logoen sammen med levende grafikk inspirert av natur og skateboardingkultur. Uansett om du treffer skateparken eller bare ser etter et avslappet, men trendy antrekk, er Element t-skjorter for menn et perfekt valg. Utformet med den moderne kvinnen i tankene, kombinerer Element t-skjorter for kvinner moteriktige estetikk med en touch av skate-inspirert sjarm. Element gir kvinner mulighet til å uttrykke sin individualitet gjennom stilig og miljøvennlig bekledning. Hold deg varm og fashionable med Element hettegensere for menn. Disse hettegenserne er laget av premiumstoffer som gir varme og holdbarhet. Med sine avslappede passformer, justerbare hetter og praktiske kengurulommer, er Element hettegensere for kvinner perfekte for å lagre under kjølige skate-sesjoner eller hverdagslige eventyr. Velg blant et bredt utvalg av farger og design som fanger opp merkets særegne urbane estetikk. Elements urbane sneakers kombinerer stil og funksjonalitet, og gjør dem til et must for enhver skateboarding-entusiast eller byutforsker. Disse sneakers har holdbar konstruksjon, polstrede såler og grepete yttersåler, som sikrer optimal ytelse på og utenfor brettet. Fullfør utseendet ditt med en Element cap, designet for å legge til et streif av urban coolness til ethvert antrekk. Disse capse har justerbare stropper for en tilpasset passform og er dekorert med det ikoniske Element-logoet. Uansett om du skygger deg selv fra solen eller legger til et stilig tilbehør til ensemblet, er Element caps et perfekt valg for både menn og kvinner. Bær dine essensielle ting stilig med Element ryggsekker, designet for holdbarhet og funksjonalitet. Med forskjellige rom og polstrede laptop-sleeves, gir disse ryggsekkene god lagringsplass samtidig som de beskytter eiendelene dine.