Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Globe

Om Globe
Globe er en av de ledende livsstilsmerkene og en pioner i verden av skateboarding og gatekjøkkenmote. Grunnlagt i 1994 av tre australske brødre, Peter, Stephen og Matt Hill, Globe har sømløst kombinert funksjonalitet, stil og innovasjon for å bli en global sensasjon. Merkets ethos kretser rundt en lidenskap for brettidretter, urban kultur og en uopphørlig jakt på eksellens. Globes reise fra sine australske røtter til å bli et globalt merke er en bekreftelse på sin urokkelige dedikasjon til skateboardkultur og samtidig mote. Med et variert utvalg av produkter, inkludert skateboards, herreklær, gensere, jakker, herresko, barnesko og sekker, Globe fortsetter å inspirere individer over hele verden til å leve livet til det fulle og uttrykke sin unike stil mens de gjør det. Med en forpliktelse til kvalitet, ytelse og stil, Globe forblir en ledende kraft i skate- og streetwear-industrien.

Et merke med global appell

Globe skateboards er et bevis på merkets forpliktelse til kvalitet og ytelse. Laget med presisjon og holdbarhet i tankene, disse brettene passer for skateboardere av alle ferdighetsnivåer. Fra elegante longboards designet for å cruise til robuste gatebrett for triks, Globes skateboards er bygget for å tåle rigorene i skateparken eller de bygater. Globe men´s clothing samling reflekterer en dynamisk blanding av skate-kultur og samtidig mote. Globe tilbyr et variert utvalg av bekledning som uttrykker ånden til urban utforskning og selvuttrykk. Når temperaturen synker, Globe sweaters gir varme uten å kompromisse med stil. Laget med høykvalitetsmaterialer, disse genserene tilbyr komfort og allsidighet, noe som gjør dem ideelle for både fritidsutflukter og skøytesesjoner på kalde dager. For de som søker eventyr i alle værforhold, Globe jakker er designet for å beskytte mot elementene. Fra vanntette skall til isolerte parkaser, disse jakkene sikrer at du holder deg komfortabel og stilfull, enten du slår de bakkene eller navigerer den urbane jungelen. Globe men´s shoes er et bevis på merkets dedikasjon til ytelse og stil. Enten du søker skateboardsko utformet for en overlegen brettfølelse eller casual joggesko som løfter din hverdagslige utseende, Globe har deg dekket med et bredt utvalg av fottøyalternativer. Merket utvider sin forpliktelse til kvalitet og innovasjon til den yngre generasjonen med et utvalg av Globe kids´ shoes. Globe backpacks er de ideelle følgesvennene for urban utforskere og skateboardere på farten. Med praktiske designelementer og holdbare materialer, disse sekkene er perfekte for å bære dine essensielle ting.