Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

K2 Skate

Om K2 Skate
K2 Skate, et velkjent navn i verden av inlineskøyting, har skapt seg en nisje gjennom en perfekt fusjon av innovasjon, ytelse og en forpliktelse til suset av skøyting. Establert i 1962 startet K2 Sports, foreldrefirmaet til K2 Skate, sin reise i snøsportindustrien. Imidlertid førte den ikoniske ånden og dedikasjonen til å bryte grenser dem til å venture inn i inlineskøyting i begynnelsen av 1990-tallet. Siden da har K2 Skate blitt synonymt med innovativ teknologi, stilig design og lidenskap for sporten.
K2 Skate står som et fyrtårn for eksklusivitet i inlineskøyting, kombinert med tiår med erfaring og en urokkelig jakt på innovasjon. Uansett om du er en erfaren proff eller en nybegynner som binder skøyteskoene for første gang, er K2 Skate dedikert til å forbedre din skøyteopplevelse.

Et arv av innovasjon og ytelse

K2 Skate har revolusjonert inlineskøyteopplevelsen med sine høyytelses-inlines. Kjent for sin overlegne komfort og presisjon, er K2 Skate inlines designet for skøytere på alle nivåer. Merkets forpliktelse til innovasjon er tydelig i funksjoner som den patenterte SoftBoot-teknologien, som gir en behagelig men støttende passform for timer med skøyteglede. For å beskytte investeringen din på en stilfull måte, tilbyr K2 Skate covers en blanding av funksjonalitet og moter. De slanke designene forbedrer estetikken til skøytene og reflekterer K2 Skates forpliktelse til å kombinere ytelse med stil.
Spesielt tilpasset kvinnerskøytere er K2 Skate Alexis-serien et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til inklusivitet. Alexis-serien uttrykker K2 Skates tro på at alle, uavhengig av kjønn, skal oppleve gleden av skøyting med utstyr spesielt designet for dem. Grunnlaget for en stor skøyte er K2 Skate-hjul, som er laget med presisjon og holdbarhet i tankene. Fra innendørsskøyting til utendørsskøyting sikrer utvalget av K2 Skate-hjul optimal ytelse på ulike terreng. Omsorgen for detaljer i hjuldesign reflekterer K2 Skates forpliktelse til å gi skøytere den perfekte balansen mellom hastighet, grep og holdbarhet.
Sikkerhet er viktig, og K2 Skate-hjelmer er utformet for å gi maksimal beskyttelse uten å kompromisse med komfort. Disse hjelmene er avgjørende for K2 Skate-opplevelsen, slik at skøytere kan forfølge sin lidenskap med ro i sjelen. Forståelse av betydningen av sikkerhetsutstyr, tilbyr de et komplett utvalg av K2 Skate body protectors. Fra kne- og albukledning til håndleddsbeskyttere er hvert element designet for å gi skøytere tillit til å skyve grensene sine, samtidig som risikoen for skader reduseres. K2 Skates forpliktelse til sikkerhet gjenspeiles i den nøyaktige designen og konstruksjonen av beskyttelsesutstyret deres.