Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Rollerblade

Om Rollerblade
Rollerblade, den ikoniske merkevaren som er synonymt med inline-skøyting, har en rik historie som går tilbake til begynnelsen av 1980-tallet. Deres reise begynte da to brødre fra Minnesota som spilte ishockey, Scott og Brennan Olson, introduserte verden for et revolusjonerende konsept - inline-rolle-skøyter. Deres skøyter er designet for fart, smidighet og kontroll, noe som gjør dem til et ideelt valg for idrettsutøvere, treningsentusiaster og rekreasjonelle skøytere. Deres visjon var å skape en mer dynamisk og morsom skøyteopplevelse, og i 1983 grunnla de Rollerblade-selskapet, og endret for alltid måten folk skøytet på. Rollerblades arv som pionerene innen inline-skøyting skinner gjennom sin kompromissløse kvalitet, innovasjon og sikkerhet. Med et omfattende sortiment av produkter, fra skøyter og sko til hjul, hjelmer og kroppssikkerhet, fortsetter Rollerblade å være det foretrukne merket for skøytere på alle nivåer, og sikrer en helt jevn og morsom skøyteopplevelse for alle.
Pionerer av Skøyteinnovasjon

Rollerblade skøyter har blitt industristandarden for inline-skøyting. Deres forpliktelse til kvalitet og innovasjon har ført til utvikling av skøyter som tilbyr fremragende ytelse og komfort. Uansett om du er nybegynner eller erfaren skøyter, Rollerblade sitt brede sortiment av modeller sikrer at det er en perfekt passform for alle. Rollerblades dedikasjon til teknologisk fremgang er tydelig i deres innovative inline-skøyter. Rollerblade inline skøyter tilbyr enestående ytelse for forskjellige skøytegrener, fra aggressiv inline til freestyle og rekreasjon skøyting. Rollerblades forpliktelse til komfortable og stilfulle sko strekker seg utover deres inline-skøyter. Rollerblade sko er designet for dem som setter pris på komfort og mote. Uansett om du skal til ishallen, parken eller bare tar en spasertur, gir Rollerblade sko den perfekte blandingen av stil og komfort. Hjulene på skøytene har stor betydning for skøyteopplevelsen, og Rollerblade vet dette bedre enn noen. Rollerblade hjul er kjent for sin holdbarhet og grep, noe som sikrer en jevn og hyggelig tur. Sikkerhet er en prioritet for Rollerblade, som er grunnen til at de tilbyr et bredt utvalg av høykvalitetshjelmer som er designet for å beskytte skøyterne ved et fall eller en kollisjon. Rollerblade hjelmer er utviklet for komfort og sikkerhet, og oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, slik at du kan skøyte med ro i sinn. Skøyting kan være en oppløftende opplevelse, men det er viktig å beskytte kroppen. Merkets linje med Rollerblade kroppssikkerhetsutstyr inkluderer knebeskyttere, albueputer, håndleddsbeskyttere og mer. Disse beskyttelsesutstyrene er designet for å beskytte deg, samtidig som det tillater full bevegelsesfrihet.