up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Sennheiser Hodetelefoner HD 400S

plus
Sennheiser

Sennheiser Hodetelefoner HD 400S

Produktbeskrivelse Sennheiser Hodetelefoner HD 400S

HD 400S.

Sennheiser Micro Hodetelefoner Hd 400S Svart.Kjøp din Sennheiser Hodetelefoner HD 400S til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ekstremsport, xtremeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Verktøy til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Sennheiser Hodetelefoner HD 400S. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ekstremsport katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Sennheiser Hodetelefoner HD 400S

Farge
Svart
Produkttype
Hodetelefon

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig fornøyd med kjøpet

-

Det er noen negative anmeldelser som flyter, så la meg legge ut en positiv ... bestilte hodetelefoner og de kom som beskrevet og i tide. Veldig glad .. Sønnen min var veldig engstelig da han så noen av anmeldelsene. Alt jeg kan si er at dette ikke var vår erfaring, og jeg vil absolutt kjøpe fra dette selskapet igjen.

Evaluering

-

Som beskrevet en god kostnads-fordel hodetelefon. Jeg hadde et problem med levering fordi postkontoret tok lang tid, men endelig ankom. Super fornøyd anbefale.

Enkel design

-

Datteren vår elsket disse og bruker dem hele tiden.

Sennheiser hd 400-tallet

-

Produktet kom til den estimerte tiden .. Var litt nervøs når jeg ser pakken ble bar uten bobleinnpakning, men den overlevde med bare 1,2 mindre dukker på produktboksen ... Hodetelefonen fungerer fint og jeg er fornøyd med kjøpet, det er en pålitelig selger ... Kan ikke si mye for gjennomgang av hodetelefoner, det er en god hodetelefon, jeg er overrasket over den kompakte størrelsen på den når den sammenlignes med spillhodetelefonene jeg eide og erstattet for dette .. Og mikrofonen og mediekontrollen på kabelen er jeg overrasket over at den er så nær ørepluggen at jeg ikke kan bringe den nærmere munnen min. I tillegg til at den er behagelig å ha på og lyden er ganske bra

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up