Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Usd Skates

Om Usd Skates
USD Skates, som står for ´´Universal Skate Design,´´ er en pioner innenfor inline-skøyter. Grunnlagt med en lidenskap for å presse grensene for ytelse og stil, USD Skates har vært et foretrukket merke for både nybegynnere og profesjonelle skøyteløpere siden oppstarten.
Grunnlagt på slutten av 1990-tallet av en gruppe lidenskapelige skøyteløpere, USD Skates ønsket å redefinere inline-skøyteopplevelsen. Merket fikk raskt anerkjennelse for sitt engasjement for innovasjon, og produserte skarpe produkter som tilfredsstiller de ulike behovene til skøytesamfunnet. USD Skates har konsekvent satt standarden for kvalitet, holdbarhet og design innen inline-skøyteindustrien. USD Skates fortsetter å forme inline-skøytebildet og gir skøyteløpere over hele verden verktøyene de trenger for å rulle, hoppe og gli inn i en verden med uendelig spenning og eventyr.

Der innovasjon møter eventyr

USD Skates Inline-samlingen eksemplifiserer merkets dedikasjon til å levere ytelsesnivå. Laget med presisjon og ved hjelp av avanserte materialer, tilbyr disse skøytene en uovertruffen kombinasjon av fart, kontroll og komfort. USD Skates Inline-serien sikrer en jevn og spennende tur. Designet med mannlig skøyteløper i tankene, viser USD Skates Men Inline -samlingen en blanding av idrett og stil. Utformet for maksimal ytelse, gir disse skøytene stabilitet og smidighet som trengs for å beherske enhver skøytebakke. Fra bygater til skøytebaner, USD Skates Men Inline Skates forbedrer skøyteopplevelsen for alle entusiaster.
For å styrke kvinnelige skøyteløpere, kombinerer USD Skates Women Inline-samlingen elegans med ytelse. Tilpasset anatomien og preferansene til kvinnelige skøyteløpere, tilbyr disse inline-skøytene en komfortabel og responsiv tur. USD Skates Boot Inline Skates er et vitne om merkets forpliktelse til å skape tilpassbare og høy ytelses skøyter. Med et allsidig støvledesign, lar disse skøytene brukerne personliggjøre opplevelsen, noe som sikrer perfekt passform og optimal ytelse på enhver skøyteflate.
USD Skates Wheels er utformet for fart, holdbarhet og suveren grep. Uansett om du er inn i aggressiv skøyting eller bare sykling, leverer disse hjulene en jevn og kontrollert tur. Med et bredt utvalg av størrelser og hardhetsalternativer, USD Skates Wheels tilfredsstiller de spesifikke behovene og preferansene til skøyteløpere. Utenom skøyter, utvider USD Skates sin dedikasjon til stil med en linje med bekledning. USD Skates T-shirts er laget med komfort og mote i tankene. Med uttrykksfulle design som resonnerer med skøytekulturen, lar USD Skates Sweatshirts skøyteløpere vise sin lidenskap for sporten både på og utenfor banen.