up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

K2 Skate

K2 Skate

Allt ( K2 Skate )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för K2 Skate

K2 Skate, en berömd namn i världen av inline-skridsko, har skapat en nisch för sig själv genom en perfekt förening av innovation, prestanda och ett engagemang för skridskoåkningens upphetsning. Grundat 1962 började K2 Sports, det moderbolag till K2 Skate, sin resa inom snösportindustrin. Däremot ledde bolagets pionjäranda och dedikation att driva gränser in i inline-skridsko tidigt 1990-tal. Sedan dess har K2 Skate blivit synonymt med teknik i framkant, elegant design och en passion för sporten.
K2 Skate står som en förebild för utmärkelse inom inline-skridsko, som kombinerar decennier av erfarenhet med en obeveklig jakt på innovation. Oavsett om du är en erfaren proffs eller en nybörjare som knyter upp för första gången, är K2 Skate dedikerat till att förbättra din skridskoåkning.

En arv av innovation och prestanda

K2 Skate har revolutionerat skridskoåkningen med sina högpresterande skridskor. Kända för sin överlägsna komfort och precision är K2 Skate inline-skridskor utformade för åkare av alla nivåer. Bolagets engagemang för innovation är uppenbart i funktioner som den patenterade SoftBoot-tekniken, som ger en bekväm men stödjande passform för timmar av skridskoåkning. Att skydda din investering med stil, erbjuder K2 Skate covers en blandning av funktion och mode. De eleganta designerna förbättrar skridskornas estetik och återspeglar K2 Skates engagemang för att förena prestanda med stil.
Speciellt anpassat för kvinnliga åkare är K2 Skate Alexis-serien ett vittnesbörd om bolagets dedikation till inklusivitet. Alexis-serien innehåller K2 Skates tro att alla, oavsett kön, bör uppleva glädjen att skridskoåka med utrustning som är speciellt designad för dem. Grunden för alla stora skridskor, K2 Skate-hjul är skapade med precision och hållbarhet i åtanke. Från inomhus till utomhusåkning säkerställer sortimentet av K2 Skate-hjul optimal prestanda på olika terränger. Uppmärksamheten på detaljer i hjuldesign reflekterar K2 Skates engagemang för att ge åkare den perfekta balansen mellan hastighet, grepp och hållbarhet.
Säkerhet är avgörande, och K2 Skate Helmets är konstruerade för att ge maximal skydd utan att kompromissa med komfort. Dessa hjälmar är avgörande för K2 Skate -upplevelsen och säkerställer att åkare kan följa sin passion med lugn och ro. Förståelse för vikten av skyddsutrustning erbjuder ett omfattande utbud av K2 Skate body protections. Från knä- och armbågsskydd till handledsstöd är varje del designad för att ge åkare självförtroende att pusha sina gränser utan att öka risken för skador. K2 Skates engagemang för säkerhet återspeglas i den noggranna designen och konstruktionen av deras skyddsutrustning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga