up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Kajak extremsport

Kajak extremsport

Hitta ett brett utbud av Kajak-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kajak

Märken i Kajak

Hur väljer man rätt kajak för dig?

Att välja rätt kajak innebär att man överväger olika faktorer, inklusive dina paddlingsmål, vilken typ av vatten du ska navigera, din skicklighetsnivå och personliga preferenser. Här är en steg för steg guide som hjälper dig att välja den mest lämpliga kajaken:

Är du intresserad av fritidspaddling, turné, kajakpaddling, fiske eller något annat? Din avsedda användning kommer i hög grad att påverka vilken typ av kajak du ska välja.

Tänk på kajaktyper :
Det finns flera kajaktyper att välja mellan:
En stel kajak är en typ av kajak som har ett hårt, solidt skal av material som glasfiber, plast eller kompositmaterial. Styva kajaker är designade för att vara långvariga och används ofta för rekreationsändamål som touring, fiske och forspaddling.
Fritidskajaker : Perfekt för lugna sjöar, långsamma floder och lättsam paddling. De är stabila och användarvänliga, vilket gör dem lämpliga för nybörjare.
Turkajaker : Designade för längre resor på öppet vatten, som sjöar eller kustområden. De är mer effektiva för att klara längre sträckor och har ofta förvaringsutrymme för redskap.
Sit on top kajaker : Dessa är bra för varma klimat, eftersom de möjliggör enkel in och utstigning. De är populära för fiske och avslappnad paddling.
Uppblåsbara kajaker : Bärbara och lätta att förvara, uppblåsbara kajaker är lämpliga för dem med begränsat lagringsutrymme. De finns i olika stilar för olika aktiviteter. Dessa uppblåsbara kajaker är vanligtvis gjorda av slitstarka, punkteringsbeständiga material som PVC eller nylon, och kan blåsas upp med hjälp av en pump eller genom munnen.
Whitewater kajaker : Designade för att navigera snabbt rörligt vatten och forsar. Dessa är mycket manövrerbara men är inte lämpliga för lugna vatten.
Fiskekajaker : Utrustade med funktioner som spöhållare och förvaringsutrymme för fiskeredskap, är fiskekajaker designade speciellt för sportfiskare.
Tandemkajaker : Designade för två paddlare och finns ofta i olika stilar för olika aktiviteter.
En modulär kajak är en typ av kajak som kan monteras och demonteras i mindre bitar för enkel transport och förvaring. Modulära kajaker är ofta gjorda av höghållfast plast eller lätta material som kolfiber eller Kevlar. Modulära kajaker är också mer mångsidiga än traditionella kajaker, eftersom de kan konfigureras om för olika paddlingssituationer.

Tänk på kajakstorlek:
Kajakens storlek ska matcha din kroppsstorlek och avsedda användning. Längre kajaker spårar vanligtvis bättre och är snabbare, medan kortare kajaker är mer manövrerbara.
Tänk på kajakens viktkapacitet för att säkerställa att den rymmer dig och alla redskap du planerar att bära.

Skrovform:
Skrovformen påverkar kajakens stabilitet och prestanda:
Platt botten : Ger stabilitet, vilket gör den lämplig för nybörjare och lugna vatten.
V formad : Ger bättre hastighet och spårning för turkajaker men kan vara mindre stabil.

Material och hållbarhet: Kajaker kan tillverkas av olika material, såsom plast polyeten, glasfiber, komposit och uppblåsbara material. Tänk på materialets hållbarhet, vikt och underhållskrav.
Vikt och bärbarhet: Om du planerar att transportera din kajak ofta, överväg dess vikt och hur lätt den är att transportera, speciellt om du inte har en kajaksläp.
Förvaring och transport: Se till att du har en lämplig plats att förvara din kajak när den inte används och ett sätt att transportera den till dina paddlingsplatser, oavsett om det är ett takräcke, kajaksläp eller en uppblåsbar kajak.
En kajakväst , även känd som en personlig flytanordning PFD, är en typ av väst som bärs av kajakpaddlare för att hålla dem flytande ifall de faller i vattnet. Den är designad för att ge flytkraft och hålla bärarens huvud och kropp ovanför vattnet. Du kan köpa västar från Jobe , Roces , O´neill wetsuits , Dakine , Quiksilver och Roxy .

Mer om kajak:
Transportvagnar för kajaker är anordningar som används för att flytta kajaker över land, vanligtvis från en bil till vattnet. Utslagsskydd är en typ av kläder som är utformade för att skydda huden från irritation och skav orsakad av långvarig exponering för vatten, sol och andra element.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga