up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Roxy

T-shirts-TOPPAR

T-shirts-TOPPAR

shorts

shorts

klänningar

klänningar

Badkläder

Badkläder

Skor

Skor

Flickor

Flickor

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Elektronik

Glasögon

Herrkläder

Kajak

Kitesurf

Skateboard

SUP

Surfing

Vattenskidåkning

Vindsurfning och Wing Foil

Wakeboard

Allt( Roxy )

Roxy

Roxy är en ledande varumärke inom action sportindustrin som är helt dedikerat till att ge kvinnor stilfulla och funktionella kläder och accessoarer. Med sitt engagemang för att stärka kvinnor inom action sport har Roxy blivit synonymt med äventyr, kreativitet och livsglädje. Roxy föddes 1990 av önskan att skapa ett varumärke som enbart vänder sig till kvinnor som är passionerade om action sport. Grundarna, inspirerade av energin och entusiasmen hos kvinnliga idrottare, siktade på att utveckla produkter som passar deras unika behov. Med sin debutkollektion vann Roxy snabbt popularitet och vann hjärtan hos kvinnor världen över.
Under åren har Roxy utvidgat sitt sortiment för att omfatta ett brett utbud av produkter, inklusive t-shirts, jackor, vinterjackor, byxor, badkläder, surfskor, skateboardskor och flip-flops. Varje produkt är utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. Roxy fortsätter att driva gränser och sätta trender, stärka kvinnor att omfatta sina passioner och förfölja sina drömmar

Roxy Empowering Women in Action Sports

Roxy t-shirts är en blandning av stil och komfort, som är utformade för att spegla den livliga och äventyrliga andan hos deras bärare. Roxy t-shirts har unika grafik, kraftfulla färger och trendiga tryck, vilket gör dem perfekta för både vardagliga och aktiva tillfällen. Roxy jackor är utformade för att motstå elementen medan du håller dig varm och stilig. Roxy vinterjackor är speciellt designade för att bekämpa hårda vinterförhållanden utan att kompromissa med stil. Dessa jackor har avancerade isoleringstekniker, som syntetiskt dun eller fleecefoder, som säkerställer överlägsen värme även i fryspunkter.
Roxy byxor kombinerar hållbarhet och flexibilitet, vilket gör dem perfekta för ett brett utbud av aktiviteter. Oavsett om du åker slalom, går en hike eller bara slappar, erbjuder Roxy byxor exceptionell komfort och rörelsefrihet. Med olika stilar, inklusive leggings, cargo byxor och jeans, erbjuder Roxy mångsidiga alternativ som möter behoven hos aktiva kvinnor överallt. Roxy badkläder är utformade för kvinnor som älskar att omfatta vattnet. Tillverkade av högkvalitativa material, ger Roxy badkläder optimal komfort, hållbarhet och UV-skydd, så att du kan njuta av solen och surfa med förtroende.
Roxy surfskor är tillverkade med avancerad teknik för att ge ultimat prestanda och skydd i vattnet. Dessa skor erbjuder överlägsen grepp och friktion på både våta och torra ytor, så att du kan bibehålla stabilitet när du njuter av dina favoritsportar i vattnet. Roxy skateboardskor kombinerar stil och funktion, som tillgodoser behoven hos kvinnliga skateboardåkare och streetwear-entusiaster. Roxy skateboardskor erbjuder utmärkt bräda och kontroll, så att du kan åka med självförtroende. Roxy flip-flops kombinerar komfort och stil, vilket gör dem till det perfekta skofvalet för stranddagar och casual utflykter. Tillverkade med mjuka och vadderade innersulor, ger Roxy flip-flops hela dagen komfort, medan deras trendiga design och levande färger lägger till en touch av personlighet i din sommargarderob.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga