up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Usd Skates

Usd Skates

Allt ( Usd Skates )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Usd Skates

USD Skates, står för "Universal Skate Design", är en pionjär inom inline-skridskoåkning. Grundat med en passion för att driva gränserna för prestanda och stil, USD Skates har varit ett välkänt märke för både nybörjare och professionella skridskoåkare sedan dess start.
Grundat i slutet av 1990-talet av en grupp passionerade skridskoåkare, USD Skates hade som mål att omdefiniera inline-skridskoåkningen. Varumärket fick snabbt uppmärksamhet för sin strävan efter innovation och producerade banbrytande produkter som passar de olika behoven hos skatekommunen. USD Skates har konsekvent satt standarden för kvalitet, hållbarhet och design inom inline-skridskoåkning. USD Skates fortsätter att forma inline-skridskoåkningen, och ger skatevärlden överallt de verktyg som behövs för att rulla, hoppa och glida in i en värld av oändlig spänning och äventyr.

Där innovation möter äventyr

USD Skates Inline-samlingen exemplifierar varumärkets åtagande att leverera högklassig prestanda. Tillverkad med precision och med avancerade material, erbjuder dessa skridskor en oöverträffad kombination av fart, kontroll och komfort. USD Skates Inline -serien garanterar en mjuk och spännande tur. Designad med den manliga skridskoåkaren i åtanke, visar USD Skates Men Inline -samlingen en blandning av atletism och stil. Konstruerad för maximal prestanda, ger dessa skridskor stabilitet och smidighet som krävs för att bemästra alla skridskoåkningsområden. Från stadens gator till skateparker, USD Skates Människors Inline Skates lyfter skridskoåkningsupplevelsen för varje entusiast.
För att ge kvinnliga skridskoåkare makt, kombinerar USD Skates Women Inline-samlingen elegance med prestanda. Anpassad för att passa kvinnliga skridskoåkares anatomi och preferenser, erbjuder dessa inline-skridskor en bekväm och responsiv tur. USD Skates Boot Inline Skates är ett vittnesbörd om varumärkets åtagande att skapa anpassningsbara och högpresterande skridskor. Med ett mångsidigt skottsdesign, låter dessa skridskor användare att anpassa sin upplevelse och säkerställa en perfekt passform och optimal prestanda på alla underlag för skridskoåkning.
USD Skates Wheels är utformade för fart, hållbarhet och överlägsen grepp. Oavsett om du är aggressiv skate eller bara kör, levererar dessa hjul en mjuk och kontrollerad tur. Med ett brett utbud av storlekar och hårdhetsalternativ, USD Skates Wheels tillgodoser specifika behov och preferenser hos skatere. Utöver skridskor, utökar USD Skates sitt åtagande till stil med en linje med kläder. USD Skates T-shirts är tillverkade med komfort och mode i åtanke. Med modiga design som resonerar med skatekulturen, låter USD Skates Sweatshirts skatere visa sin passion för sporten både på och utanför rinken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga