up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vattenskidåkning extremsport

Vattenskidåkning extremsport

Hitta ett brett utbud av Vattenskidåkning-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Vattenskidåkning

Märken i Vattenskidåkning

Vad är vattenskidor?

Vattenskidåkning är en vattensport där en individ, känd som vattenskidåkaren, dras bakom en båt eller ett kabelsystem när han står på skidor. Skidåkaren håller i ett bogserlina som är fäst vid båten, och när båten rör sig framåt använder åkaren skidornas flytkraft för att glida på vattenytan.

Tillbehör och delar:

Bälten, skidbindning, bogserlinor, skydd, stöd, rör, ventiler och kopplingar är tillbehör och delar av vattenskidåkning . Det är viktigt att använda rätt utrustning och följa säkerhetsriktlinjerna för att säkerställa en säker och njutbar vattenskidåkning. Rådgör alltid med en professionell eller erfaren vattenskidåkare för vägledning om du är ny inom sporten. Tillbehör och delar av hög kvalitet, såsom högpresterande vattenskidor, bindningar, rep och handtag, kan avsevärt förbättra den övergripande prestandan för vattenskidåkning.

Utslagsskydd:

Utslagsskydd för vattenskidåkning är specialplagg som bärs av vattenskidåkare för att skydda mot solbränna, skavsår och skavsår när de deltar i sporten. De är vanligtvis gjorda av lätt, snabbtorkande och stretchigt tyg som ger en åtsittande passform. Utslagsskydd är designade för att bäras i vattnet och erbjuder flera funktioner som gör dem lämpliga för vattenskidåkning. Utslagsskydd för vattenskidåkning finns i olika stilar, inklusive kortärmad, långärmad och helkroppsalternativ, och kan bäras ensamma eller lager under våtdräkter eller annan utrustning för extra isolering eller skydd.

Tågvirke:

Rep som används för vattenskidåkning är speciallinor avsedda för att dra en vattenskidåkare bakom en båt. Dessa rep är vanligtvis gjorda av starka och hållbara material, som nylon eller polypropen, som är resistenta mot vatten och UV strålar. Vattenskidrep har vanligtvis specifika egenskaper som gör dem lämpliga för vattenskidåkning. Vattenskidrep är väsentlig utrustning för vattenskidåkning och är speciellt utformade för att ge säkerhet, prestanda och hållbarhet för skidåkaren när han bogseras bakom en båt.

Skidor:

Vattenskidor är en spännande vattensport som kräver rätt utrustning, inklusive de rätta skidorna. Dessa skidor är vanligtvis kortare och bredare än traditionella snöskidor, vilket hjälper till med stabilitet och manövrerbarhet på vattnet. Dessutom är vattenskidor vanligtvis gjorda av material som tål exponering för vatten och tuffa förhållanden. Det är också värt att notera att vattenskidor finns i olika stilar, inklusive slalomskidor för individuell skidåkning och kombinationsskidor för fritids eller familjeskidor.

Västar:

Västar för vattenskidåkning , även känd som vattenskidvästar eller flytvästar, är specialiserade flytanordningar designade för att bäras av vattenskidåkare för säkerhet och skydd när de deltar i sporten vattenskidåkning. De är vanligtvis gjorda av flytande material som skum eller neopren och är designade för att ge flytkraft och hjälpa bäraren att hålla sig flytande i vattnet. Vattenskidvästar är designade med specifika egenskaper för att möta behoven hos vattenskidåkare. Du kan köpa västar från Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Quiksilver och Hurley .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga