Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ergobaby

Σχετικά με Ergobaby
Ergobaby, ιδρυθεί το 2002 από τον εικοστικό κοσμογράφο Karin Frost, στεγάζεται ως φάρος εξειδίκευσης στον τομέα των μωρών και των αξεσουάρ. Αυτή η Αμερικανική μάρκα έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς αντιμετωπίζουν τις καθημερινές ταξιδιώσεις μαζί με τα μικρά τους, σχεδιάζοντας καινοτόμες λύσεις που κατευθύνονται στην ασφάλεια, την άνεση και την εύκολη χρήση.
Η βασική κατασκευή των προϊόντων της Ergobaby είναι ο Ergobaby carrier, μαρτύριο της συμβατικής δέσμευσης της μάρκας στην επανασχεδίαση της τέχνης της φορητής βαρυτιμίας. Συναρμολογημένο από τα κορυφαία υλικά, αυτά τα φορτία παρέχουν μια ασφαλή και εργονομική κούκλα για τα νήπια και τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.
Η αποτελεσματική δέσμευση της Ergobaby στην ποιότητα της έχει κάνει αυτή την μάρκα επιλογή επιλογής για τους γονείς που αναζητούν μια αξιόπιστη και άνετη λύση φορητής βαρυτιμίας.
Πέρα από τα φορτία, η Ergobaby επεκτείνει την εμπειρία της σε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για μωρά. Το Ergobaby bouncer προσφέρει μια ήπια και ιδιαίτερη εμπειρία για τα νηπιάκια, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την διασκέδαση. Το Ergobaby stroller συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ, κάνοντας τις διαδρομές μια ευκολία για τους γονείς και μια ευχάριστη εμπειρία για τα μικρά τους.
Ως μάρκα που διατηρεί τον ρυθμό με τις απαιτήσεις της σύγχρονης γονικής φροντίδας, η Ergobaby δεν σταματάει στα απαραίτητα. Η Ergobaby rain cover απεικονίζει την δέσμευση της μάρκας στις πρακτικές λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι ούτε η βροχή ούτε η ηλιοφάνεια δεν θα διακόπτουν την άνεση του γονέα και του μωρού κατά τις εξωτερικές εκδρομές.
Ergobaby η πορεία της έχει σημειωθεί από μια άρρενη διώξει της εξειδίκευσης στην φορητή βαρυτιμία και τις αξεσουάρ γονικής φροντίδας. Με μια πλούσια ιστορία της καινοτομίας και μια δέσμευση στην ποιότητα, η Ergobaby έχει ικανοποιητικά κερδίσει τη θέση της ως αξιόπιστος σύντροφος για τους γονείς που διασχίζουν την όμορφη πορεία της γονικής φροντίδας.