Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Safari Ltd

Σχετικά με Safari Ltd
"Safari Ltd
Safari Ltd, ένα όνομα που έχει γίνει γνωστό στον κόσμο των εκπαιδευτικών παιχνιδιών και συλλεκτικών αντικειμένων, έχει καταφέρει να κατακτήσει τη φαντασία και να προωθήσει τη μάθηση εδώ και πάνω από 35 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1982 και από τότε αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει παράσχει απόλυτα διεξοδικά, χειροποίητα παιχνίδια ζώων, δεινοσαύρων, αλόγων, πτηνών και άλλων για να εμπνεύσει την περιέργεια και το θαυμασμό σε παιδιά και συλλέκτες. Η Safari Ltd έχει χτίσει ένα εξαιρετικό έργο που εμπνέει τη μάθηση, το θαυμασμό και την εκτίμηση για τη βιοποικιλότητα του κόσμου. Μέσω των χειροποίητων παιχνιδιών της ζωής, των δεινοσαύρων, των αλόγων, των πτηνών, των παιχνιδιών και των εξωτερικών παιχνιδιών, συνεχίζουν να ενδυναμώνουν τα παιδιά να εξερευνήσουν, να μάθουν και να παίξουν, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν μια διαρκή αγάπη για τη φύση και την άγρια ζωή. Με την Safari Ltd, κάθε ώρα παιχνιδιού γίνεται μια εκπαιδευτική περιπέτεια.
Τα φιγούρες ζώων της Safari Ltd είναι ένα αληθινό μαρτύριο της δέσμευσής τους για ακρίβεια και λεπτομέρεια. Αυτές οι ρεαλιστικές μινιατούρες περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ειδών από τον ζωικό βασίλειο, είτε είναι γητευτικά, θαλάσσια ή αεροπορικά. Αυτές οι φιγούρες αποτελούν εξαιρετικά εκπαιδευτικά εργαλεία, επιτρέποντας στα παιδιά να εξερευνήσουν τον ποικίλο κόσμο των ζώων μέσω του αφηρημένου παιχνιδιού.

Μαγευτική Άγρια Ζωή και Εκπαιδευτικό Παιχνίδι

Η συλλογή ζώων της Safari Ltd είναι ένας ζωολογικός κήπος θαυμάτων. Από φερώνυμους κυνηγούς έως ήρεμα βοτανοφάγα ζώα, η αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία ακριβών αναπαραστάσεων του φυσικού κόσμου είναι φανερή. Με αμέτρητα είδη διαθέσιμα, τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν συναρπαστικά ταξίδια ανακάλυψης από το άνετο του σπιτιού τους. Βυθιστείτε στα προϊστορικά χρόνια με τις φιγούρες Safari Ltd dinosaur. Αυτά τα διεξοδικά ερευνημένα και περίτεχνα κατασκευασμένα μοντέλα προσφέρουν μια εικόνα του αρχαίου κόσμου. Από τον υψηλό T. rex μέχρι το φτερωτό Velociraptor, αυτές οι φιγούρες επιτρέπουν σε παιδιά και λάτρεις να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων και της παλαιοντολογίας.
Για τους ερασιτέχνες ιππότες και τις φιλοδοξούμενες καβαλλάρισσες, οι φιγούρες Safari Ltd horse είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτές οι φιγούρες περιλαμβάνουν διάφορες φυλές, χρώματα και στάσεις, κάνοντάς τες ιδανικές για παιχνίδι και εκπαίδευση ίππων. Οι λάτρεις των πτηνών μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους με μια εκλεκτή συλλογή φιγούρων πτηνών της Safari Ltd. Από τους μαγευτικούς αετούς μέχρι τις πολύχρωμες παπαγάλους, αυτά τα ρεαλιστικά μοντέλα προσφέρουν μια ματιά στον κόσμο των πτηνών. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για διαφορετικά είδη, φυσικά περιβάλλοντα και χαρακτηριστικά ενώ απολαμβάνουν την αγάπη τους για τη φύση.
Η Safari Ltd προσφέρει πέρα ​​από τις φιγούρες ζώων μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια Safari Ltd σχεδιάσ