Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Safari Ltd

Information för Safari Ltd
"Safari Ltd
Safari Ltd, ett välkänt namn inom världen av pedagogiska leksaker och samlarföremål, har sedan 1982 fascinerat fantasier och främjat lärande. Detta familjeägda företag har konsekvent levererat detaljerat utformade, handmålade djurfigurer, dinosaurier, hästar, fåglar och mer för att inspirera nyfikenhet och förundran hos både barn och samlare. Safari Ltd har skapat ett anmärkningsvärt arv av att inspirera lärande, förundran och uppskattning för världens biologiska mångfald. Genom sina handgjorda djurfigurer, dinosaurier, hästar, fåglar, leksaker och utomhusspel fortsätter de att ge barn möjlighet att utforska, lära sig och leka samtidigt som de främjar en livslång kärlek för naturen och djurlivet. Med Safari Ltd blir varje lekstund en utbildningsmässig äventyr.
Safari Ltds djurfigurer är ett verkligt bevis på deras engagemang för noggrannhet och detaljer. Dessa naturtroget miniatyrer täcker ett stort urval av arter från djurriket, oavsett om det är landlevande, marina eller luftburna. Dessa figurer fungerar som exceptionella pedagogiska verktyg och låter barn utforska den mångsidiga världen av djur genom taktil lek.

Fascinerande vilda djur och pedagogisk lek

Safari Ltds samling av djur är ett menageri av underverk. Från fruktansvärda rovdjur till mjuka växtätare, är företagets hängivenhet till att skapa trogna representationer av den naturliga världen uppenbar. Med otaliga arter att välja mellan kan barn ge sig ut på spännande upptäcktsresor direkt från hemmets trygga vrå. Dyk ner i förhistoriska tider med Safari Ltds dinosauriefigurer. Dessa meticulöst forskade och intrikat utformade modeller erbjuder en glimt in i den antika världen. Från den mäktiga T. rex till den fjäderklädda Velociraptorn, låter dessa figurer barn och entusiaster utforska den fascinerande världen av dinosaurier och paleontologi.
För hästentusiaster och blivande cowboys och cowgirls är Safari Ltds hästfigurer en dröm som går i uppfyllelse. Dessa figurer inkluderar olika raser, färger och positioner, vilket gör dem perfekta för både lek och utbildning om hästar. Fågelfantaster kan sprida sina vingar med en utsökt samling av Safari Ltds fågelfigurer. Från majestätiska örnar till färgglada papegojor, erbjuder dessa naturtroget modeller en glimt in i fågelvärlden. Barn kan lära sig om olika arter, livsmiljöer och karaktärsdrag samtidigt som de njuter av sin kärlek för naturen.
Safari Ltd erbjuder inte bara djurfigurer utan även ett omfattande utbud av pedagogiska leksaker. Safari Ltds leksaker är utformade för att engagera unga sinnen och främja en djupare förståelse av den naturliga världen. Varumärket erbjuder också ett urval av Safari Ltds utomhusspel som uppmuntrar barn att ta sin lek utanför vardagsrummet. Oavsett om det är en skattjakt-kit eller en strandlekuppsättning, främjar dessa spel fysisk aktivitet och utforskande samtidigt som de främjar en uppskattning för miljön."