Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Basketboll

Spalding

Information för Spalding
"Spalding är ett känt amerikanskt företag för sportutrustning som grundades 1876 av Albert Spalding. Företagets huvudkontor ligger i Kentucky, USA. Spalding är främst specialiserat på design och produktion av basketbollar men erbjuder även produkter för andra sporter som baseball, volleyboll, fotboll, golf och amerikansk fotboll. Företaget tillverkar också kommersiella korgar, nålar för bollpump, nät, ringar och softbollar.
Spalding har en lång historia av att erbjuda högkvalitativ sportutrustning och deras engagemang för excellens syns tydligt i deras breda sortiment av basketrelaterade produkter. Från basketbollar som har använts på NBA-planer till snygga och funktionella kläder, korgar för hemmaspel och mångsidiga duffelväskor och ryggsäckar, Spalding fortsätter att vara det självklara valet för idrottare och sportentusiaster världen över.

En arv av sportexcellens

Spaldings basketbollar har blivit standarden för sporten världen över. Med en historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet är Spaldings engagemang för spelet oslagbart. Från NBA-planer till grannskapsmatcher har Spaldings basketbollar visat sig ha god kvalitet, grepp och prestanda. Dessa basketbollar är designade för att klara av de tuffaste matcherna, vilket gör dem till det bästa valet för spelare på alla nivåer. Spaldings basketkläder är ett bevis på företagets dedikation till både stil och prestanda. Genom att klä idrottare i högkvalitativ utrustning kombinerar Spaldings kläder innovativ design med premiummaterial.
Spaldings basketkorgar erbjuder det perfekta studs, grepp och känsla. Spaldings ramkorgar är ett bevis på företagets engagemang för att ta basketen in i ditt hem. Tillverkade med hållbarhet och säkerhet i åtanke är dessa system perfekta för träning eller en vänskaplig match hemma. Spaldings ramkorgar är designade för att klara av alla typer av väder, vilket gör dem till det bästa valet för utomhusentusiaster.
Spaldings duffelväskor är en perfekt blandning av sport och stil. Dessa väskor erbjuder gott om förvaringsutrymme och hållbarhet. Med fokus på både form och funktion återspeglar Spaldings duffelväskor företagets engagemang för att göra livet på och utanför planen mer bekvämt. Spaldings ryggsäckar är designade med mångsidighet och prestanda i åtanke. Med rymliga fack och ergonomiska design erbjuder Spaldings ryggsäckar alltid en pålitlig följeslagare."