up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Puma Skor Adrenalite 1.1

Puma Skor Adrenalite 1.1

Puma Skor Adrenalite 1.1

Puma Skor Adrenalite 1.1

Puma Skor Adrenalite 1.1

Puma Skor Adrenalite 1.1

plus
Puma

Puma Skor Adrenalite 1.1

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Puma Skor Adrenalite 1.1

Adrenalite konstruerad för ostoppbar hastighet. Adrenalite 1.1 levererar brutal acceleration och full hastighet för multidirektionsrörelser infunderade med helt konstruerade, tekniskt avancerade, innovativa och lätta material för att skapa det ultimata hastighetsvapnet.


Funktioner:

MIDSOLE: Lätt avkopplad PROFOAM-teknik för perfekt dämpning och energiåtergång.
Yttersula: Ny konstruerad yttersula garanterar utmärkt grepp på alla inomhusytor.
ÖVRE: Lätt MATRYXEVO-teknik konstruerad med reaktiva kolgarn för stöd under snabb framåtriktning.
Puma Skor Adrenalite 1.1 är en produkt som motsvarar Handbollsskorkategorin inom Herrskorurvalet på din fotbollbutik online, goalinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till goalinn communityn. Vad är fördelarna med Puma Skor Adrenalite 1.1? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för fotboll.

Funktioner Puma Skor Adrenalite 1.1

Färg
Orange

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Puma Skor Adrenalite 1.1

Recension

-

En styv, bekväm sko perfekt för snabba och lätta spelare, ovandelen sitter väldigt bra och innersulan är inte alltför profilerad vid första anblicken kan verka något obekväm men efter en kort löprunda återgår allt till det normala

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up