up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

Puma Sko Adrenalite 1.1

plus
Puma

Puma Sko Adrenalite 1.1

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sko Adrenalite 1.1

Adrenalite konstruert for ustoppelig hastighet. Adrenalite 1.1 leverer brutal akselerasjon og full hastighet for multidireksjonelle bevegelser tilsatt fullt konstruerte, teknologisk avanserte, innovative og lette materialer for å skape det ultimate fartøyets våpen.


Egenskaper:

MIDSOLE: Lett avkoblet PROFOAM-teknologi for perfekt demping og energiretur.
Yttersåle: Ny konstruert yttersåle garanterer suverent grep på alle innendørs overflater.
ØVRE: Lett MATRYXEVO-teknologi konstruert med reaktive karbongarn for støtte under hurtig fremover.
Oppdag det store utvalget av Håndball produkter fra Puma som vi har på lager til de beste prisene. Hos handball, din nett Håndball butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Puma Sko Adrenalite 1.1 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Puma Sko Adrenalite 1.1

Farge
Oransje
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Puma Sko Adrenalite 1.1

Anmeldelse

-

En stiv, komfortabel sko perfekt for raske og lette spillere, overdelen sitter veldig bra og innleggssålen er ikke for profilert ved første øyekast kan virke litt ubehagelig, men etter en kort løpetur går alt tilbake til det normale

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up